Што ве иритира кај луѓето?

Не поднесувам прости и ограничени луѓе, кои се држат до некои принципи и животот им е досаден, та дури и се жалат поради тоа, а не се ни трудат да го сменат тоа.
Не можам да смислам луѓе кои ти се прават блиски само за да имаат друштво во средина каде што се сами (како една колешка од факс).
Ме иритира цинизам, ептен ме иритира и тоа. Лицемерие, озборување, лажење за банални работи...

Лицемерие, цинизам

Дволичност е нешто што најмногу ме нервира кај луѓето

Ме иритираат луѓето што се толку многу глупави, што мислат дека се најпаметни. Ме иритираат сите што се претопуваат во масата, само зашто им е тоа најлесно. Исто, ме иритираат и тие што ги напаѓаат другите, а не се погледнуваат себе. Тие што глумат “морална вредност“ и некакви си утописти, од кукавичлук да бидат искрени. Тие што свесно грешат, а ги обвинуваат другите. Тие што сакаат да бидат сожалувани, и мислат дека ќе извлечат вистинска корист од тоа. Ме иритираат и улизувачи, колку поочигледни, толку поодвратни. Понатаму... има и други работи, ама овие највеќе.

ме нервираат лицемрни и патетични луѓе!!!!!!!!!

Sum podlegnuval na toj prvicen vpecatok sto go "serviraat" licemerite i lazgovcite, onoj kade sto ti se pravat friend, ali zatoa na covek ke mu se razvie osetot za detekcija na takvi шупливи karakteri i sea na vreme im davam kick od serverot :D, taka da ne me nerviraat vekje tie karakterni osobini... mene od takt me vadi BEZOBZIRNOST...koa nekoj ke go povozis so kola i na kraj na izleguvanje ke ti ja tresne vratata tolku silno so veter se stvara vnatre...toa nikako da prebolam :D:D

Лицемерие, арогантност, простотилук, глупавост, идиотизам, лажење, турбофолкизам .. итн .. :pipi:

Нивниот неморал,изопаченост,простотилук,лажењето,дволичноста,луѓе кои се прават премногу паметни и сакаат да бидат во центарот на внимание:nerv:

Арогантноста, кога го пикаат носот кај што не треба и кога оговараат за другите (GET A LIFE IDIOTS!!!!!).

Непринципиелност, од такт ме вади... па и лажење.
Друго ништо не ме иритира.

Ме иритираат луѓето што се толку многу глупави, што мислат дека се најпаметни. Ме иритираат сите што се претопуваат во масата, само зашто им е тоа најлесно. Исто, ме иритираат и тие што ги напаѓаат другите, а не се погледнуваат себе. Тие што глумат “морална вредност“ и некакви си утописти, од кукавичлук да бидат искрени. Тие што свесно грешат, а ги обвинуваат другите. Тие што сакаат да бидат сожалувани, и мислат дека ќе извлечат вистинска корист од тоа. Ме иритираат и улизувачи, колку поочигледни, толку поодвратни. Понатаму... има и други работи, ама овие највеќе.

Да не се повторувам. Истото.

Само лагите, на другото сум навикнат а воедно и имун. :icon_cool

Цигани луѓе. Такви стиснати, стипси, абе влакно од коса нема да ти дае на умирање да си. Чаша вода да му побараш ќе те колне. А ти кога треба да даваш први се цртаат.

Патолошки лажговци. Болни луѓе, дилужнл.

„Да му умре козата на комшијата“ синдромот што уште долго нема да се искорени на ова поднебје.

Дволичност, некултура, немање на бон-тон, глупост, склоност кон лажење, немање на почит кон другите....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom