Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Гитара
434390jpg.jpg

или
yamaha_apx500-2.jpg

сакам мотор Honda CBR Fireblade 1000rr Скромен Поклон Нели?? :pos2::pos2::pos2:

ee па вие претерувате.. мотори станови коли.. аман... бидете малку реални.. ја би бил хепи и со еден str8 парфем шо ви е

Што и да е ама од срце да е..
Мразам кога ќе ме прашаат што сакаш за роденден, јас сум скроман девојка, но сепак може некое патување така да се изнафурам:vozbud::helou:
Се зезам, значи конечен одговор, се прифаќам што е од срце подарено.:pipi:

не бе не бирам јас али викам добро би ми дошол ..... :vozbud: ако се нуди зашто да не него не глеам ништо у поклони јас не го ценам според колку бил или каков бил...поклон сметам како една пажња и многу добро се осеќам кога ке подарам а исто и кога ке ми подарат...не е битно што

прифаќам се... не дека сум скромна ама...
моментално би еден садо-мазо комплет.... онака камшик, лисици, кожен корсет и кожни чизми....
али има едно 7 месеци до роденденот мој

лисиците кожниот корсет и кожните чизми да...али камшикот не :pos2::pos2::pos2:

Во недела ми е роденден.
Потајно се надевам дека дечко ми ќе ми ја купи ташната што ја видовме во Рамстор.
Се вљубив во неа.Се надевам замапти кога индиректно му посочив дека ја сакам.

Точак:pos2:

Не, ок стварно би сакал да одам на патување низ Европа. Во сите главни центри да прошетам. Да ја доживеам културата, да ја осетам историјата на се што е европско.
После тоа сакам во Јужна Америка, па во Индија, па Кина, па Африка, па Близок и Среден Исток, па Северна и Централна Америка па на крај ќе си се задомам и ќе си пуштам корени. Ај чао сеа.

лап топ, преголема торта и Каролина да пее на мојот роденден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom