Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Дигитален апарат или добар мобилен ама ного скапо е :):):).... може долен веш

хмм.. па би можело една количка, не некоја голема, ќе бидам задолна и со некое пежо 206, фиат пунто или па некоја друга, што ќе биде само за мене.!:pipi:

хмм.. па би можело една количка, не некоја голема, ќе бидам задолна и со некое пежо 206, фиат пунто или па некоја друга, што ќе биде само за мене.!:pipi:
Исто! Може дури и Smart да е, само да не троши многу бензин, за на факс ми треба! :) Ајде мамо, тато давајте нешто, нема смисла веќе со јавниов скопски превоз да се мачам ! :(

Паа сакам многу :) :) ама у реалност не може да го имам.. :)..

Сакам ГОООЛЕМО МЕЧЕ колку мене :smir: отсекојпат тва сум го сакала :toe:
а исто така сакам и црвени ружи.. как на филмофте шо им дават :) :) тка ногоооо еден куп.. :)

Поклоните ми њу за роџендан!:pos:
Па што да посакам за роденден една прошетка низ Европа и ослободен од школо еден месец добро ќе ми дојде после ич нема да ми е досадно у школо:).
Доволно е прекрасно да си поминеме сите на мојот роденден поклоните не ми се важни!

Сакам едно буре Карлсберг:vozbud:

Za rodenden sakam digitalen aparat, ama salam, ili PS3 ili I-Phone,
Toj {to veli deka podarokot ne bil va`en , la`e, za{to posle toa se ogovara - pa kako mo`e{ da se dojde so prazni race. . . Podarok si treba i toa e toa. . .
:wink:

skromen sum....sakam nekoj da mi gi urami site karti sto dosega gi sobrav :wink:

Со оглед на то шо ми се ближит роденденот сакам очила за сонце(иако времево не е за сонце)ама убај да се не некој штогоде:kesa:

Има време до мојот роденден ама ако. Па пошто ми е во лето да биде нешто за тоа време. Што и да е убаво да е. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom