Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
На мојот ден сакам да сум со тие што ми значат и сите што ме знаат да ми честитаат(и тоа да ми пратат поруче на мобилен),тоа посебно ме радува.Ииииии...сакам КУЧЕ за поклон:vozbud:

Da si pominam preubavo i nikoj da ne me nervira i da ne mi go zaputuva denot...

не е важен подарокот, важно е да знам дека е од срце, тогаш тоа нешто ке ми биде најмило и најскапоцено, а уште повеке ако е од некој што многу го сакам

дамиу даде некој ак-47-ка и да ми даде 1000шаржери

ех сеа еден добар велосипед е добредојден...

Само една порака: “Среќен Роденден’’ и доста ми е повеќе не сакам....

На мојот ден сакам да сум со тие што ми значат и сите што ме знаат да ми честитаат(и тоа да ми пратат поруче на мобилен),тоа посебно ме радува.Ииииии...сакам КУЧЕ за поклон:vozbud:
И јас сакаааам :vozbud: ама штета шо немам кај да го чувам, а и мама би го фрлила низ тераса :nesum:

sakam iznenaduvanje od prijatelite ili pak od deckoto,vazno nesto povrzano so rodendenskata zabava.ako treba podarok bi izbrala nesto obleka

И јас сакаааам :vozbud: ама штета шо немам кај да го чувам, а и мама би го фрлила низ тераса :nesum:
кил Д мама :pos: :pos:
и јас сакав куче за поклон,тогаш пинч,али не добив така да сега го очекувам долго посакуваниот самојед кај и да е да го добијам,ептен сум нестрплив:vozbud:

...да си сите расположени и среќни околу мене...може и пијани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom