Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Само едно сакам, да бидам човек во вистинска смисла, жена со став и штикла од 12 см , и нормално државен службеник (ја мразам приватизацијата и проклетите капиталисти) да уживам и да бидам задоволна од тоа што ќе го работам ( по можност тоа да биде во Министерство за труд и социјална политика)

јас ќе бидам следниот CRISS ANGEL ,

Значи преварант, а? :D

Уште од дете сонот ми е да станам астронаут. Со фамозните „ви хев лифтоф“, спејс шатлови, прошетки во вселената (Е.V.A.), па демек менувам уљето на некој сателит, lol... Може и прв човек на Марс...

Preparing_for_the_Future.jpg

Добро сега... многу е нереално... Но затоа е од соништата :) Би ми фалело мн. мн. мн. образование (MIT само за почеток). Се тешам со тоа што ќе одбегнам многу occupational hazards... (pic related)

2003_Space_Shuttle_Columbia_disaster.PNG

Би сакал да бидам биохемичар(иако сум на пат за тоа).Од секогаш тоа ми било голема желба.Посебно кога ќе го завршам факсот можеби некаде во некое школо ќе конкурирам за професор.Али има време...

Врховен командант на вооружените сили на Република Македонија.

Сакам да бидам како тие од баскерфест акробат или жонглер и да патувам по светот и да не живеам за пари туку за забава .

да живеам њу јорк негде помеѓу Fifth and Madisson :vozbud:
да работам во некоја ептен успешна фирма... да имам супер друштво...
да имам вип влезници за Пача- Њу Јорк.... ахххх

Личност со успешна кариера ! Како правник, би сакал судија или инспектор. За второво, тешко на тој педофил или тепач в рака шо ке ми падне:salut:

Jaс би сакал да бидам пејач или успешен спортист. Така би бил богат, а со тие пари би можел "да бидам" жиголо кога сакам. Има некоја логика, нели? :wink:
Kako ne treba da se odnesuva administrator :nenene::nenene::nenene:

Бог.
А порано сакав пилот,ама желбата со летањето ми се исполни,така да накачив у амбиција:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom