Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Како мала немаше професија што не посакав да бидам:) Ама ок, тоа на сите ни се случува кога сме мали. Но уште откако тргнав во училиште, се заљуби во глумата, и до ден денес, по 11-12 години, таа желба сеуште не ми е помината. Не викам сега дека не размислувам за други професии, како моден креатор, или дизајнер, но сепак мојот животен сон и мојата најголема љубов е драмата!:pipi:

кога ќе пораснам сакам да бидам милионерррррррр:kez:

Мојот животен сон е да го работам она што го сакам, да бидам успешна во тоа и почитувана на тоа поле.:smir:

пинг-понг топче и да се мавам наваму-хатаму
:pos2::pos2::pos2:

Јас кога ке пораснам... (прваче кажува што сака да биде кога ке порасне)... Јас кога ке пораснам сакам да сум барем една година мегу топ 10 листата на DJMag, или успешен програмер..:pipi:

Сакам да бидам доктор ,ама немам амбиции а богами ни познавање на таа база :)

Јас кога ќе пораснам сакам да бидам голем:vozbud: ,не бе сакам да бидам специјалец :pishtoldz

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Па добро де не претерувајте до толку.Јас сакам да бидам слаткар.И онака сум мнооооогу по благото.И ваљда така ќе ми помине...ќе правам слатки секој ден,нема да можам поглед да тргнам од нив и така некој ден ваљда ако даде Господ,ќе ми се згади од благо.

Значи тоа ми е првенствена цел.Е за натаму ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom