Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Па избрав богата, е сега што ќе изберам како професија не знам уште, има време, зар не?
Ми текна на тоа што рече сестра ми пред неколку години...
- Што ќе бидеш кога ќе пораснеш?
- Жена.:pos2:
Закон сестра имам а?

гласав за богат. .. у друго неможам ( читај несакам :pos: ) да се препознаам
ама зависи.. . шо дал господ :D

Јас сакам да бидам познат фудбалер

Добро е да си фудбалер ама ќе бидеш познат до 35тата година или до колку ќе играш ама пак би избрал фудбалер зошто едноставно без фудбал не можам

Од сите понуди си одбрав ПОЛИТИЧАР...иначе сакав друго :)

Политичар оти мразам како се денешниве политичари, знам, нема да можам да ги сменам, ама би можел барем да кажам :hehe:

доколку зборуваме за професионална определба, би сакал да работам нешто поврзано со бизнис, менаџмент или маркетинг... што значи ја заокружив опцијата богат... шо да правам, материјалист...:pos2::pos2::pos2:

Гласав За политичарка и навистина сакам да бидам успешна полтичарка и целиот народ мене ќе ме сака и за мене ќе гласа...Сеа добро претерувам,ама ме бидува за таа професија дефинитивно.

Би сакал да сум познат спортист но поради повреда не можам да го остварам тоа. Па ми останува да бидам богат:vozbud:

Би сакал да сум познат спортист но поради повреда не можам да го остварам тоа. Па ми останува да бидам богат:vozbud:

Чоек кој не сака еве и јас сакам ама јас поради тоа што живеам во држава каде што немаш шанси да се докажеш нигде не можам па сега би сакал нешто бизнисмен или конструктор

Јас кога бев помал сакав да бидам пилот .. сега сакам да работам нешто со што со мерак би станувал насабајле за да одам на работа, А таква работа е.. RIP на сите што загинаа во денешната хеликоптерска несрека .. . :(

Знам дека делува глупаво ама јас би одбрала да бидам позната пејачка. Обожавам да пеам, цело време пеам и играм и мислам дека пеам добро :pipi: Не можам да си го замислам денот без музика... А во последно време се некако упаѓам на некои караоке забави и микрофонот сакал-нејќел кај мене завршува :pos: и тоа ми причинува задоволство... А ако бидам позната пејачка со тоа најверојатно би била и богата нели? :)

sakam da bidam moden dizajner ili arhitekt:pipi:

Sakam da sum kaskader vo mojot zivot ... a zivotot da mi e film:-)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom