Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Sto i da e umetnost da e.. Ziveam za rapot.. Toa e umetnost za mene.. Celosno Hip Hop kulturata e UMETNOST.. Sakam NAJMNOGU da uspeam vo toa pole.. Sakam likovna umetnost.. Sakam drama..
JEBIGA SAKAM UMETNOSTI :/

:kez::kez::kez:para si e para,koj ja nema tesko nemu.ne e se vo parite-nema greska.koj go kaza toa pa izlaza

Јас веќе гласав на оваа анкета и се извинувам за испадов,ама морав да ја постирам сликава-ме утепа од смеење.
Во долниот ред не се гледа баш,пишува I'll be a stripper

Што ако сум богата, ако немам доволно забава со тоа ѓто го работам и животот ми биде монотон.
Што ако бидам позната спортистка, кога не знам ни колку играчи има во фудбалски тим. :pos:
Што ако бидам позната пејачка, кога ќе морам да градам слава како Бритни, базирана на скандали, пошто за жал немам да понудам гласовни способности.:(
Што ако бидам политичарка, кога врска немам од политика, никогаш не ме интересирало, а и онака не сум некоја одговорна и амбициозна личност што би донела позитивни промени во државата.

Затоа, жиголо ми е најдобар избор. retarda:Ем секс со МИЛФици, ем ќе ме плаќаат за тоа, ем ќе станам хипер мастер во сексот (ем ќе фатам сида). Е сега тоа што сум женско може да биде малце проблем... pst:

I just wonaa beeeeeeeeeee yourr .......ovvva ne be pojma neam so sakam valjda nekoj haker lol neznam stvarno iako nisto ne mi zavisi do parite...sto bilo samo da mi e ubavo i da ima pristojna zarabotuvacka...

Позната спортиска. Имам потреба стално да бидам окупирана со нешто а како позната спортиска, сигурно дека ќе бидам! Башка, стално фит ќе бидам, а ќе имам и многу пари и ќе бидам здрава(или барем ќе ги зголемам шансите да бидам поздрава).

Познат спортист односно фудбалер. Во исто време и богат ќе бидам

1.Jas nogo sakam da stanam slaven teniser.
2.a i nogo sakam da sum avanturist da go setam svetot veke go imam ednas pominano

Сакам да бидам... танга гакји4ки. ммм
cn.gif

сакам да бидам ЃУБРЕЏИЈА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

od sekogas suma sakal da bidam Dedo Mraz ama ne kako nekoj od tie sto visat na plostad za vreme na Nova godina tuku onoj vistinskiot Dedo Mraz.
zasto ja sakam da bidam Dedo Mraz pazi sea:
Dedo Mraz raboti samo eden den vo god.
Dedo Mraz cela godina samo si sede so babickata i si prae so saka.
Dzidzinjata se rabotat za nego i on ne mora da gi plaka.
I najvaznito Site go sakaat Dedo Mraz nikoj ne go pcuva

Врска неам што сакам да бидам али само да е нешто со поголема плата :zlo:

Sakam da bidam bivshi maz na Paris Hilton!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom