Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
AvioMuva ili HeliHeliVilinsko konjche

doktorka,zatoa sto ja sakam taa nauka,sakam da otkrivam novi rab,da naogam novi lekovi,postojano da otkrivam nesto novo,a pred se da spasuvam zivoti

Сакам да сум..... хм.... тоа што сум :)

Сакам да бидам.. хмм многу работи, се немам одлучено се уште, нешто помеѓу маркетинг дизајн и графика, е сега што ли ќе биде незнам. Али мора да биде креативно и интересно:helou::pipi:

Како мала сакав да бидам балерина :pos:
Сега сакам само да сум успешна во она што ќе го работам... а мојата идна професија е професорка по англиски или преведувач:)

Како мала сакав да бидам балерина :pos:
Сега сакам само да сум успешна во она што ќе го работам... а мојата идна професија е професорка по англиски или преведувач:)

Се откажа да си анорексична и супер подвижна а? :baeh:

Јас па сакав уметничко лизгање, и за тоа се бараа горе наведените услови ама јас никако да ги исполнам и сеа сакам да сум докторка :pos2:

од понудените првата професија е убедливо најјака :)

иначе би сакала да бидам уметник (поточно сликар)

Студирам дизајн, така да би сакал да бидам дизајнер - и ловец на мечки :pos:

Сакам да бидам Зигало хаха или Инспектор:):pos2:

САКАМ да сум си докторче и на ситее да им биде живтот во мој раце хохо :) не не , некум тоа...абе ке си се мажам за богаташ па ке се разведам и ке си отидам со пола пари :) ко на сериине

Ја постигнав целта - станав тоа што од мал сонував да бидам и поради тоа сум пресреќен. Нема поубаво чувство од тоа да ти се исполни сонот - башка ако сонот ти од детството. :vozbud:

~*~

Најново а изгледа и најреално ќе да е ... правник т.е. адвокат со многу пари (се надеваме).:smiz:

Sakam da bidam belo oblace i lugeto vo mene da prepoznavaat likovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom