Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
дремам пред компјутер,слушам музика,надвор со кучињата или нешто такво а ако не па само се досадувам

седам пред pc слушам музика или гледам tv или едноставно се досадувам. А можно ли е да се умре од досада?:icon_roll

Закачен сум на компјутер, слушам музика или гледам филмски серии!

Па чекам да си отиде досадата.
Шала на страна, никогаш у животот не ми било досадно. : )
А кога ќе ми биде, се знае, пред компјутер.

~*~

Само живеам и сликам со сите бои на ветерот што би рекла Похахонтас!:plet:

Па во принцип и многу ретко ми е досадно.Али чудна работа ама јас кога сум дома скоро никогаш и не ми е досадно.Секогаш си наоѓам некоја занимација.

Цртам, шкртам, правам накит, читам, и слични такви ствари а за целото тоа време слушам радио =) И уживам во мојата зависност од компјутер... и гледам серии на телевизија (ама не шпански) ...или седам на тераса, ако е убаво времето :nesvest:

скапувам на компјутер, се карам со брат ми, ги замарам другарките, јадам:pos: читам нешто...и то :pipi:

Се дивам на сопствената креативност, како толку добро си ја завршила својата работа и не дозволува да ми е досадно :nerv: или мислам начин како да го соберам цело друштво на купче. Е кога веќе ќе го соберам...:cug:

:helou: Најчесто читам , редам слагалици, цртам , во секој случај наогам нешто да не ми е досдно .:smir: :smir: :smir:

свирам гитара, на кајгана дремам, музика слушам, искачам надвор на цигара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom