Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Со пиштол е најдобро :).

Mene koa mi e dosadno i smaceno od sedenje pred Pc, go sobiram drustvoto na kafe, se zezame, tropame gluposti, se smeeme i ne ni e dosadno.

Кога ми е досадно или си пуштам музиче до ФУЛЛ или зимам да изгледам некое интересно филмче. После тоа ќе се завртиш натаму-наваму, кога дошло време за излегување, ако не ти се излегува си ги викаш другарите кај тебе се зезате, син правите муабет и кога се свртиш поминал денот.

Затоа некој измислил вакво нешто, за ако имаш отпоќе време во животот и сакаш да го заебиш тоа време најнекорисно

http://www.stupid.com/games/click.htm

Бујрум :helou:

Пред некое време на друг форум, со објаснение дека сме 21ви век, прочитав дека мувањето секоја вечер со различен бил добар начин да се убие досадата при тапа излегувања. Види напредни момци и девојки а?

Пред некое време на друг форум, со објаснение дека сме 21ви век, прочитав дека мувањето секоја вечер со различен бил добар начин да се убие досадата при тапа излегувања. Види напредни момци и девојки а?

Незнам ама , наскоро сигурно ќе умри некој од досада :pos2:

Најчесто кога ми е досадно слушам музика.. глеам тв.. и да нема нешо посебно на тв.. ќе вртам по каналите.. и ќе најдам нешо.. :toe:

ете то шо прам моментално .... го листам форумот ... и ред други работи :)

sednuvam pred kompjuter ili izleguvam da se prosetam

Во тие случаи најчесто му досадувам на некој друг. :icon_lol:

Кога ми е досадно легнувам гледам тв и излагам шетам околу куќа колку да ми помине времето

Па во последно време ретко ми е досадно, ваљда дека немам баш слободно време...:icon_neut ама кога се случува да збеснувам од досада обично гледам филм, идам некаде на кафе, чистам низ дома, (средувам фиоки, моја вечна занимација) замарам луѓе по нет и така...или си се шишам сама....никад не сум се погодила до сега! :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom