Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
koga mi e dosadno zboruvam na telefon so Sasence, sedam na kompjuter (baram nesto interesno na Kajgana=)) ili pa ako si najdam drustvo izleguvam..........vo nekoi slucai legnuvam da spijam.....

2 клика опера, на speed dial ми е кајгана и така.. . или уште подобро замарам по мсн барајки друштво за кафнеце

Или играм или дремам по форуми 8)

Luge ja u posledno vreme deka ne iskacam ikoa ke me fati dosadata veruvale ili ne bubam od sho mie dosadno a inaku pravam i drugi raboti skapuvam na net i se zabavljam po doma.:D:D:D

cmaam na pc, najcesto na msn, citam kniga nekoja interesna ili gledam tv, ova go praam samo koa ke ostanam bez drustvo, t.e nekoj da mi doe na kafe ili da ideme negde na kafe kako so e vo momentov:)

Sum zaborail da vi kazam deka pc-to mi e najbolji drugar u toj pogled?? Nikad nemoze so nego da mi bide dosadno :):):)

~*~

Иако често немам време за да живеам, уште помалку за да ми биде досадно, сепак во таквите моменти уживам во здодевноста и монотонијата секогаш нешто интересно искрснува од нивната навидум просечна природа.
Светот се врти околу идеите и инспирацијата.
:smiz:

Интернет , најчесто играм ЦС , а може и да излезам накај центарот Ч)

Слушам музика или ќе земам да гледам некој филм кој веќе сум го имала гледано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom