Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Обично скитам значи место не ме фаќа, моментално подучувам нешто за факултет и така, чудно големо, да фатам книга но накај 12 имам обврски неотповикливи, морам до суд а често пати коа сум дома сам уживам во гласна музика

Уфффффффффффф... одмарам од сите !

Пошто сум сам дома еднаш во 3 години (значи мнооогу ретко), одма викам 1-2 другари/ки на гости :smir:

па често се случува да сме сами со сестра ми... некогаш е дури и досадно. па стварно...

Sedam i uzivam so sestra mi se kineme od smeenje vikame drugari i drugarki i do sabajle:pos2:!Obozavam vakvi denovi(a mnogu se cesti)!

Го викам дечко ми на спиење или пак другарките, пиеме, се смееме ко луди, се снимаме и гнетеме:vozbud:А некогаш обожавам само сама да си бидам и да си пуштам мирно музиче и да лежам по цели денови:pipi:

Пијам Кока Кола на раат, без некој да ми попува колку е штетна.:pipi:

Зависи од расположение. Ако ме фатило мрза, се излежавам пред телевизор или компјутер и глеам некој филм, а ако сум ин д муд, викам другарки, кафиња, оговарање, гледање на кафе после и така:pipi:

сам дома коа сум се опнуем на телефон со женската или собирам друштво дома и ја варам .... супата за да јадам коа ке бидам гладен....

шала на страна смеа у игра собирам луџе и праиме журкааааа

Музика до даска, компјутерот и телевизорот пуштени и си пијам "виски" :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom