Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Уживам во тишината...топејќи се уште при самата помисла дека нема да го слушнам отворањето на вратата по стоти пат денес :tapp:

Глеам порничи.
лее братучед кој трол си, треба на чичко ми директ линк да му дадам од постов :pos:

бај д веј, што правам кога сум сам дома?
во принцип скоро никогаш не сум сам дома, а кога моите одат некаде - и јас одам некаде, или технички кажано - дома идам да спијам само ;)

ххх дома коа сум сам, музика до трт, кафенце си варам, на интернет, едноставно по ништо не се разликува од кога сум со моите...

deneska vratot me fati secevme kajsijata nadvor mi krcna taka da sam su sea odmaram se toplam i gledam tv -_-... nemozam da izlezam

80% од времето сум сам дома и играм кошарка у подрум :)

Ааа да и гласна музика. Имам јак surround систем и кога го рокам до даска се тресат пенџерите :):) Па кога ќе пуштим death metal.. лелеее

Екнувам музика на цел глас - пееем или играам :):):):):):):):)

викам друштво и праиме журка зошто скоро никогаш не сум сам дома ама кога ке начекам момент :vozbud::vozbud:

најчесто иде јак hardstyle или psy и по неколку минути следува 15 минутна расправија со комшијата во која ја тепам секогаш и после ке се убаци некој да ми квари просек... а ако не се убаци онда се клапнуем на мсн и цртам графити додека грми музиката.... и това

Epa vaka... 1. seda ko luda od zori do zori, 2.kukata posle lishi na dzungla u izobilstvo na brza hrana, gjusovi i nes-kafinja, 3.na dvd lud film 4.na pc gooooleema konverzacija so miljon dushi i teshki zezanja,5. ''densing'' chas + lud prirodno nadrogiran chovek kako mene = haos sostojba doma a haos sostojbata e sostojba na stabilnost barem taka vika profata po fizika,6.zezanje preku telefon ako se ima kredit(od domashen ne vrtam ke me fati tato), 7. drushtvo za kraj kako jagoda na shlag, 8. vrishtenje na glas do daska, 9. raspravanje so policajcite i komshiite koi mislat deka nekoj me koljal pa vikale policija... ETC...:tv::jaj::kesa:

за мене би било што правите кога не сте сами дома :pos2:
пошто скоро по цекл ден сум сам,и више апла немам врска што да правам кога сум сам.
кога сум сам зборам сам со себе,као лудак :vozbud:

Уживам во тоа што сум сама,,си правам што сакам и кога сакам,,максимално го искористувам тоа време само за мене :pipi:

..Нишо ќе викнам друштво и ќе гледаме филм..
ќе уживам во таа привилегија еден ден да сум сама:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom