Што пиете рано наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата _c|eLo_
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сум болен пијам млеко со прегорен шеќер, а кога сум здрав барем првите 2 часа од кога ќе станам не пијам ништо. Потоа најчесто вода или сок.

Чај, вода или евентуално греана ракија (зимно време поготово). Кафе мноооогу ретко!:vozbud:

Чаша вода со исцеден лимон
Зелен чај

Порано штом ќе станев од кревет, одма пиев кафе. Во огромна чаша. Сега практикувам малку поинакви навики, па прво пијам чаша вода, после тоа пијам чаша чај (најјака форма на зелен чај) во кој има чист кофеин, така што ми го заменува кафето, ме прочистува и ми дава многу енергија. Е после тоа пијам шејк (идеален оброк) што всушност ми претставува и доручек. Така ми почнува секој ден.

Зависи. Или чаша вода или турско со млеко у голема шоља за млеко...

Порано штом ќе станев од кревет, одма пиев кафе. Во огромна чаша. Сега практикувам малку поинакви навики, па прво пијам чаша вода, после тоа пијам чаша чај (најјака форма на зелен чај) во кој има чист кофеин, така што ми го заменува кафето, ме прочистува и ми дава многу енергија. Е после тоа пијам шејк (идеален оброк) што всушност ми претставува и доручек. Така ми почнува секој ден.

Метаморфоза од зелен чај ? Или листови голташ ?

Или чај или јогурт.
Првото во зима второто и во лето и во зима.

Бидејќи го откажав кафето, пијам чај, најчесто зелен или од камилица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom