Што ни останува на крајот од денот?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
на крајот на денот.....е па ни останува само да собираме сили за новиот ден, полн со предизвици, проблеми, убави работи, љубов, среќа...........

До крајот на денот ни остануваат само уште 23 минути.. И тие ќе бидат проследени со средување за следниот ден (Пижами , кревет, миење заби)

На крајот од денот мораме сите да се сложите со мене дека на сите ни се оди у WC.
:toe::toe::toe:

Да се стуткам во моето кебенце, да си пуштам музика и да уживам.:pipi:
Барем во последно време.:smir:

Da se stutkam vo udobnovo golemo kozeno meko stolce i da se predadam..
nekogas na nadezite, mislite, ambiciite za idninata, nekogas na solzite za zagubata i samotijata..nekogas se navrakam nazad vo spomenite koi me pravat neizmerno srekna...
Nekogas se sobiram vo udobniot, golem krevet i ednostavno se predavam na sonot..

A nekogas (denovive najcesto) mi ostanuva golema kutija cookies and cream ice cream..sram da mi e, nedisciplinirano sustestvo..kako vecerva na primer..ustvari vecerva nisto ne ostana pobogu:vozbud:

Хммм .. ме замисли темава.Што знам ...Ако ми бил лош денот едноставно легнувам и се обидувам да не мислам на ништо,но залудно цел ден го проживувам пак,сите нервози,сите настани,сите зборови!:toe:
А кога имам убав ден, си легнувам благодарна и мирно си заспивам!:wink:

Да си се видам самата себе, да си го премотам филмот од денот, што треба да се смени...менувам, и сето тоа е многу смирено и спокојно

Ако сум си поставила некоја задача за денот ,се преслушувам дали целосно сум ја исполнила обично не е сто посто исполнета и си ветувам дека утре ќе се потрудам подобро, се помолувам на апсолутот да ми го отвори патот кој е најдобар за мене и заспивам брзо .

Конкретно за денешниов ден еден добар натпревар ќе гледам очекувам да е добар а потоа си легнувам утре прва смена :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom