Што не треба да кажете на интервју за работа!?

• Креатор на темата Креатор на темата Simony
  • Време на започнување Време на започнување
Иииии машала! Се јави Геро, оној квази директорот што сака да ја плесне вработената! :facepalm:
Ако работите кај него, ќе бидете и вработена и чистачица и јебачица, а по потреба да пишувате и состави за неговото дете. :facepalm:

Иииии машала! Се јави Геро, оној квази директорот што сака да ја плесне вработената! :facepalm:
Ако работите кај него, ќе бидете и вработена и чистачица и јебачица, а по потреба да пишувате и состави за неговото дете. :facepalm:[/quot:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Ti nemash pamet,ne si ti kriva tolku ti e od gorniot.Sto da pravish,grevche!

Ако работите кај него, ќе бидете и вработена и чистачица и јебачица, а по потреба да пишувате и состави за неговото дете. :facepalm:
ха ха ха,ти текнуе?)))

што се’ треба да направите за работа во „хајнекен„:pos:

замислете да на интервјуто за работа морате да го држите шефот за рака и да го одведете до канцеларија, или ако тој од чиста мира се струполи на под , а за сето тоа време -колега од фирмата се обидува да изврши самоубиство........
:pos:

исто како и вицот.
-Добар ден , сте барале шивачки?
Да
Колку ви е платата ?
5 000 ден
Аааа а зошто на огласот ви пишуба 12 000?
е па грешка ни е....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom