Што не би смениле во животот по ниедна цена?

• Креатор на темата Креатор на темата emilijak7i
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 февруари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
2
Ајде да споделиме што не би промениле во својот живот :)

И јас не би го променила карактерот, сепак тоа не прави да бидеме она што сме и да стигнеме онаму каде што сме посакувале.

Цел живот,од почеток до сега.Не би сменил ниту една тронка,затоа што без тоа животот не би бил тоа што е сеа.

Да не беа моиве дома,немаше да знам што да правам,тие ме научија на култура и домашно воспитување.Да не беа другарите во основно немаше да научам што се другари и лојалност.Да не беа идиотиве на планетава немаше да знам дека постојат погани и расипани фаци кои што сакаат само да те заебат и не ти мислат добро.И да не беа курвиве немаше да знам дека ниту една жена не може да ги замени другарите од детството.

Семејстовото, пријателите, околината, со еден збор се е супер :)

Po nikoja cena ne moze da se promenat rabotite, se odvivaat sami po sebe. AKo ne postoeja promenite kako bi postoele i nie na ovoj svet. Ne mozeme da go promenime i izgledot naednas, no so tek na vreme sam se promenuva. Ne mozeme i karakterot,no so tek na vreme se promenuva, taka da od privlecna licnost moze da postanete totalen idiot,od prijatel vo golem neprijatel, ljubovta da se pretvori vo omraza itn.
So tek na vreme se se promenuva,no ona sto mozeme nie da go promenime e dali denes kje noisis crno ili crveno ili modro.

По ниедна цена не би ги сменал грешките.. Како и да е тие ми се најголемиот учител, а и најреалниот учител... А општо и се друго не би сменал, ако смениш не си повеќе ти ...

По ниедна цена не би ги сменал грешките.. Како и да е тие ми се најголемиот учител, а и најреалниот учител... А општо и се друго не би сменал, ако смениш не си повеќе ти ...

i ja isto pak ke ubivam i ke kradam...toa e taa shkola....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom