Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
U momentov najmnogu si go sakam kompjuterov zaso samo on mi ja tepa dosadava:kafe: :pos: :pos: Ali i deckoto mn mn si go sakam:wub: :wub:

vo momentov sakam da mi se javi decko mi, koga ke stanam utre da bidam odmorena i raspolozena,da bide ubavo vremeto,da go vidam toj pogore spomenatiot,da dojdam utre na kajgana fudbal i...da pobedi Francija na Svetsko:)

a da sakam i nekoj da mi dade zelenko:icon_lol: :icon_lol:

Да немаше дечко ќе ти дадев зеленко со број на мобилен место текс, вака бадијала ќе трошам.
Инаку ја најмногу сакам две работи и неможам да се решам која ја сакам повеќе.
Сакам голема чоколада и сакам многу секс.
Последниве години се трудам двете работи да ги спојам во голем секс или евентуално како варијанта Б, многу чоколадо.
Фала.
А да и ја сакам зеленки бе :pos2:

Сакам ФРАНЦИЈА да ги тепа жабарите утре :zlo:

Sakam da im ja skrsam kicmata na karting utre na toa bugarcinjata!
Mnogu mi e cool koga posle toa objasnuvaat od levo ili od desno..
kako jebi ga negoviot ne vlecel dobro,se zaebal na nekoja krivina...drn...drn,a ja stranicno gi podebavam.:vozbud:
I posle toa da se zapieme so ekipata do vecer...
pa utakmica...(Italia shampion!!!)
pa u klub...
pa ako imam sila za uste nesto....:sekss:

JUST A PERFECT DAY!
p.s E da! Osnovno da ne vrne mamu mu ebam na toa vremeto ligavo,inace otide sve kurac uste od start!

најмногу сакам да сакам и да бидам сакана.

И јас го сакам вардарче, па така ми се оствари желбата 8)

Сакам сега да одам да излезам.

Sakam po cel den da se izlezuvam doma pred televizorot

U momentov najmnogu sakam nova kola i da ja stisnam edno 200kph.

Најмногу сакам од кај Јанко лепиње со пет ќебапчиња (не плескавица оти не му се толку убави многу има леб у нив) со кромид и буковец. Да седнам да си да апнувам и пивце да си мавам ѕидарско.

Во моментов најмногу од све сакам да сум Боно (оној од U2).... и да ја пејам "Sweetest Thing".... на моето либе.... буквално со сите миљиарди I`M SORRY што ги има на спотот :pred:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom