Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
Најт Лајв, кјагана дот ком, клабинг , селебритис, френдс, Ред Бет енерџи, ДЈ Дип Диш етц.етц

DJ_DEXTER напиша:
Најт Лајв, кјагана дот ком, клабинг , селебритис, френдс, Ред Бет енерџи, ДЈ Дип Диш етц.етц
абе ти англичанец да не си:vozbud:
во моментов најмногу сакам денес да видам дека сум примена на факс!:toe:

Сега сакам да дојде 2 сатот и да излезам.

Добро сеа... Сакам и други работи, ама тие си доаѓаат сами по себе со самото излегување:)

Sakam da ne vrni vecer i da mozam da si izlezam na raat.:):):) I sakam cokolado Milka sega mi se jadi:):):)

sakam da odam vo hrvatska:motor: na more da bidam, da se banjam i da se suncam.

sakam izborite da pominat regularno :) :)

Sakam da se smiram so bivsiot, onie so gi sakam da ne se nerviraat, sakam da si go poinam najludo letoto i sea sakam edna porcija sladoled.
A najmnogu od se sakam da bidam sakana

sakam zdravje i sreka za site, sakam ljubov vo svetot a za mene licno sakam dobri ocenki, sreka vo ljubovta i dobri odnosi so drugarkite i semejstvoto ;) istotaka sakam mn da patuvam i toa mke pravi sreknja i me ispolnuva :D

Epa sakam da bidam srekna i nikogas ne sakam da bidam tazna,sakam taznoto i sve drugo bolno da ostavam pozadi mene i sreknoto da mi dojde pred mene:)..Sakam da se cuvstvuvam veselo .. Sakam da sum zdrava zosto mrazam koga sum bolna (koga kivam kaslam i dr).Sakam da se slozuvam sto poveke so site i da ne se karam..

Да си ја бацувам девојка ми

Во моментов најмногу сакам да не врни веќе и да можам да излезам, да се видам со .....(а шо ви е гајле кој:))

Da slusham dobra muzika i da kuliram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom