Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
momentalno najmnogu sakam da si kupam motorot SUZUKI GSR600, ali ke bide zamnoogu brzooo vreme :)

sakam koga u prav moment ke mi kazat nesto sto ke me izraduva najmnogu na cel svet,od nesto sto ke letam od srekja ete toa sakam,kako i romanticni momenit,buket gerberi ama rozovi,komplimenti vo los den,neocekuvam dozd,baknez vo vnatresnata strana na racniot zglob...zdrav son...

ја сакав ја сакам и ке ја сакам (. . . . .):wub: :wub: :wub:

Во моментов многу сакам:
песочна плитка плажа 6 саат попладне , сонцето не пече, лежалка пола во вода пола над, масичка до неа со кока кола, пиво , коктел или сл, и јас да лежам и да ушивам како ме плискаат малите бранови од морето.

sakam koga site okolu mene se srekni..najmnogu sakam koga izleguvam so majka mi vo shopping,koga jadam sladoled i gledam fudbal.koga nekoj ke mi kaze deka sum mnogu oslabnata...itn

Bacillus gagous напиша:
Во моментов многу сакам:
песочна плитка плажа 6 саат попладне , сонцето не пече, лежалка пола во вода пола над, масичка до неа со кока кола, пиво , коктел или сл, и јас да лежам и да ушивам како ме плискаат малите бранови од морето.
:blabla: Abe coek ti mnogu si znael da filozofiras, a isto taka imas i mnogu bujna fantazija!

го сакам летото и сакам да спијам и кога сите се срекни , да слушам рап

Сакам да си легнам на трефката у паркот....... и така до сабајле..... додека не се раздени.....

Najmnogu si go sakam *Neno* i sakam neso da bide so nego, sakam cokolado, sakam rok muzika, go sakam John Bon Jovi, sakam da citam ubavi knigi, dolg muabet so drugarkite, sakam sk8eri, si gi sakam mama i tato :))))), i se drugo so e ubavo...

во моментов најмногу сакам да несакам!:nerv:

1.Sea vo monetov NAJMNOGU sakam DA NE SAKAM kako so kaza RealGirl!
2.Da puknam 6 boksa na eden seljak, da go staam na mesto, i ubavo da go ispcujam.
3.Sakam da go slusam kaj so se pravda ko budala!
:nerv::nerv::nerv::nerv:

ja vo momentov najmnogu sakam da idam na odmor na more negde,mackata da mi ozdravi,da go vidam toj so go sakam,da idam na kafe so drugarkite:3: ,da gleam dobar film i toa bi bilo se.:)

Sonce , More , Pesok , Voda , Plaza , Tocak , Kokta ....................:3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom