Што најчесто ставате во супата?

• Креатор на темата Креатор на темата Господ
  • Време на започнување Време на започнување

Што најчесто ставате во супата?

• Лимон

Гласови: 38 46,3%
  • Лимонтус

Гласови: 0 0,0%
  • Оцет

Гласови: 26 31,7%
  • Нешто друго(ќе наведам)

Гласови: 18 22,0%

• Вкупно гласачи
    82
оцет... ако има лимот приоритет е тоа па после оцет ли едното или другото

хахахха ко на пример некоја девојка со така подугачка коса па коа ке ја зачини супата со малку косичка.. мх мх мх... :) хахаххаа
замисли и некое мрсулче уз косата,брендирана супа...

замисли и некое мрсулче уз косата,брендирана супа...
хаха па и првут уше ак има.. абе шо да ти расправам.. некој да прочита сеа шо му се јаде ке поврати се живо и диво ке се откаже и од супа и од јадење и од се! хихиихих
П:С ај оон топик да се вратиме малку забегавме од темава :)

Па во супата највеќе ставам оцет, по една кафена лажичка :smir:

бистра супа лимон и премногу црн бибер
крем супа или лимон или павлака/јогурт + многу црн бибер

Во супа обазезно ставам црн бибер. Ако е домашна тогаш знам и вегета да ставам за да ми биде повкусна. Не ставам ниту оцет ниту лимун, иако порано ставав оцет.

Вински оцет, да удира на кисело...мммм кога пиев ракија...ехехех две чашки домашна жолта и добро закиселена супа со вински оцет...ехехех, добро де три ракиии...

Ако е класична супа, со фиде :) му клавам тро киселина. Ако е крем супа не му клавам ништо.
Чат - пат можи да се деси да му стегнам и бибер, тро за вкус

Е јас клаам и тројчка сланинка сецкана така!

Пази на 2:48 :smir:

Ништо од трите горе, мрзам таква супа. Си ставам парчиња сирење и коа ќе се омекнат од топлото даваат подобар шмек на супата.

Mој човек, пробај и со кашкавал интересно е. :)

Покрај лимонот ставам бибер, ѓумбир, зависи како сум расположена па такви вкусови си одбирам.

Супата за мене не е супа ако нема моркови и мн мн бролкулаа.ммммммммм а додела пак за вкусот дефинитивно мн лимон а ако немам лимот тогаш јаболков оцет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom