Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено ако почне да врне..

хммм...кога некој (деген) многу ми мрчи и тоа уште рано сабајле у 7:45, кога некој ми прави тапа муабети кои немаат никаква цел, кога некој не знае да се насмее на некоја шала и кога сфаќа се сериозно...и уште многу работи

Дожд, идиоти и песимисти кој уште нерасонети ласкаат нешто безвезе I HATE THAT :pusk:

дефинитвно On.Net...не денот...неделава..месецов..туку животот ми го уништи..
педеришта :H:

Болест, или болка во забот, главата, стомакот:tapp:

Секретарката самонаречена „шеф на канцеларија“(а сама е у канцеларија).

Ништо надвор од мене не може да ми го расипе денот. Едино ако сам си го расипам. Ако денес сум океј, ништо нема да ми смета да го догурам денот така како шо сум станал. Ама пак ак станам на лева нога, и мала ситница може да ми го расипе, а тоа е лошо. Има исклучоци, кога ќе станиш на лева нога, ама после некој да те наместит на десна. А тоа зависи од други, а чим зависи, да ти се посерам во денот.

Ништо надвор од мене не може да ми го расипе денот. Едино ако сам си го расипам. Ако денес сум океј, ништо нема да ми смета да го догурам денот така како шо сум станал. Ама пак ак станам на лева нога, и мала ситница може да ми го расипе, а тоа е лошо. Има исклучоци, кога ќе станиш на лева нога, ама после некој да те наместит на десна. А тоа зависи од други, а чим зависи, да ти се посерам во денот.

И мене истово.:)

Ептен мразам некоја работа или нешто да ми зависи од друг,а пак уште и ако ме држи во неизвесност-апла безвеза ден.

Зависи од која гледна точка се гледа.На пример ако сум планирал сончево време,а се расипе тоа не ми претставува проблем.Ако сум имал намера негде да идам ќе отидам без разлика на времето.

се` зависи од менталната состојба...ако си на тапа место психички, физички и емоционално, тогаш све може да ти го расипе денот...а ако е обратно тогаш ништо неможе да ти го расипе

КО ке немат родео меко в продавница , нема кафе дома , да ми е досадно како цело ми го уништува денот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom