Што мислите...

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Mandrak напиша:
Хмммм...јас баш и не го доживувам тоа така, не ме мрзне такво однесување, напротив предизвик ми е и ме пали на извесен начин:):wub:

Ееееее тогаш ќе да си единствен што се запалил на тој невидлив дел од мене:icon_lol:

Нема везе, и јас се палам, не на тебе де, ама на такви како што се опиша. Тука има многу повеќе предизвик.

На „манијачки заводливиот поглед” и на снежно-белата насмевка (Colgate Herbal). :-)

Појма неам бе, темава е крај...

sagaqua напиша:
Не се палат воопшто на ништо. Деловите од телото одат во комплет кој како по правило кај мене секој дел е просек, ништо екстра.
Машките повеќе се палат на убави отколку на паметни жени, само поради фактот што повеќе сакаат да гледаат отколку да слушаат:kez:
После мене сите се „смрзнуваат„ зашто вокабуларот ми е директ и многу ниско мава:kez:
Не поради фактот што нејќат да слушаат туку поради фактот што покрај поглупа жена ние изгледаме попаметни!!!

Иначе темава стварно врска нема!!!:kez::kez::kez::kez:

Не пишувајте бе ако не ви се допаѓа темава. Страшна работа, ко со сила некој да ве тера да пишувате и да читате. Не ти се допаѓа не ја читај, воопшто и не ја отворај. И без тоа темава е отворена пред една година.. вие ја ”разработивте” повторно, јас сигурно не.

Па прво се пали на очите.... а после "одреден акт" се пали на истиот и сака пак :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

pogledot... ama sepak imam mislenje deka sekoja osoba ima svoj pogled na koj nekoj ne moze da odolee

единствено што можам да им напраам е да ги оладам :ija:

:je:

smizlicka напиша:
dekolte,stomakot i gazot,barem jas taka mislam

Не би можел сеуште да потврдам!!!:kez::kez::kez::kez::kez:

...shto znam...sekoj razlicno...ali celo e koga ima se...:)

Mene sto mi kazale prvo nesto sto gi privleklo devojkite e moeto drzenje na teloto. Posle toa muabetot.

Na ocite vo kombinacija so kosata...i nikako ne mi e jasno zosto,ama site taka mi velat:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom