Што мислите за вашата тежина?

• Креатор на темата Креатор на темата UnAwArEs
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто, немам стомак ич, ама така поширок сум!Оти така? Изгледам дека сум дебел а немам стомак! :place:
Да не си анорексичен штом така се гледаш :D па дебелината секогаш не се изразува на стомакот може да имаш дебели раце , нозе , врат амма најдобро е да си ја мериш висината и килажата па ке видиш дали си или неси ;)

Порано бев многу слаба, што дури пиев и рибино масло. Накај седмо одд. се здебелив и од тогаш имам проблеми со тежината. Инаку јас сум личност која брзо се дебелее и слабее, ама ете, така драстично си скокам, ама никако да си бидам како што треба. Искрено, сега со учењето малку се здебелив и сум во фаза на слабеење. Имам вишок од 7 - 8 кила.

Па мислам дека сум ок,175см висока 60 кг... Не варирам многу со тежината,иако се имам поправено у задно време ама ок сум си...:pipi:
прашање до безбобразна дали и сега мислиш дека си со твојата идеална тежина ?

Бесплатно давам килограми. Не ги барам назад.

Се најубо.
Последниве месеци укапирав дека многу побрзо можам да ослабам отколку да качам килограми. Фрлив 2-3 кг + едвај и сега мислам дека е ок.

76 kg , 171 cm

п.с. Ова ко се мерев во јануари месец, а сега можи и 80 kg да сум. Лепојка :facepalm:

187cm 86 kg

Мислам дека треба да ослабам малце пошо мев иам пуштено ко старец, ама некако слабо ми иде. Баш напротив се поише се дебелеам.

187cm 86 kg

Мислам дека треба да ослабам малце пошо мев иам пуштено ко старец, ама некако слабо ми иде. Баш напротив се поише се дебелеам.

Ххахаххахахахаххах леле ист случај и кај мене , абе лепотица сум со вишокот кила ,модел Ш класа :pipi:

Искрено задоволна сум.
Порано не бев воопшто. Бев преслаба, од кога почнав да вежбам се изменив скроз.
Моментално сум 175цм со 60 кг

55 кила со се кревет, сите ми викаат да јадам па јадам ипак 50-55.

184 so 78кг
Треба да качам уште некое кило но тешко ми иде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom