Што мислите за транс музиката?

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandra5
  • Време на започнување Време на започнување
zakon muzika, еден од мојте омилени жанрови.дава енергија, ногу експлозивна ,одлична за на dancefloor.a i kaj nas e баеѓи раширена, транс журки се случуват скоро секоја недела, топ имиња од psy trance сцената ни идат.trold, paranormal atack,talamaska, infected mushroom,,мераци

За мене е тупење у место.

...Море тема...
:tapp:

Напишете...БАРЕМ нешто...немора многу!

Транс...има МНОГУ подграноци...и само некои од нив ми се допаѓаат...

Mesaja напиша:
За мене е тупење у место.
Абе добро сеа.... За секој различно. За тебе е транс, за некој е турбо, за трет рап. Во секој случај треба да се почитува се она што е некакво културно наследство.

Меѓу другото слушам и транс не е лоша музиката :helou:

музиката е топ али 90 посто од фановите на оваа музика се зависници од разни психотропни супстанциии...повекјето што идат на транс журките идат за да се издрогираат,односно да уживаат во музиката...
еј има многу да се збори за трансот...са добрата страна и лошата страна на трансот

TRANCE RULEZZZZ :)
со транс-поточно psy сум уште од 8мо одд, т.е. веке 9 години и тешко дека ке се сменам. Едвај чекам да дојдат следниве журки...
Бај Д Веј- КОНЕЧНО Azax Syndrome избаци албум Evolution!!
Ако имате прилика - check it out :vozbud:

MaRiNa`Oh напиша:
е да лугјето што не се обиделе да ја сватат музикава...нормална појава е кај нив да мислат дека е тупење мозок

transot spored mene ne e muzika,samo mrdas so glaa i tolku...

Како Што трансот може да те извози и ижурка не знам која др. музика може да го стори тоа....
едноставно треба да се препуштиш и да уживаш во неа...да дозволиш да те вози и вози и вози....:vozbud:

DBG напиша:
музиката е топ али 90 посто од фановите на оваа музика се зависници од разни психотропни супстанциии...повекјето што идат на транс журките идат за да се издрогираат,односно да уживаат во музиката...
еј има многу да се збори за трансот...са добрата страна и лошата страна на трансот
Tocno.. tocno! Ali ima tezok trance, pa nemoze da se izdrzi dolgo vreme do zvucnici bez droga (na zhurka) inache i mene mi se svigja kako muzika. Abe sekoja muzika e ubava na nekoj nachin! Osven Turbo Folk.. posto toa NE E muzika..

не гледам ништо интересно во музикава:toe:
тупење мозок само:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom