Што мислите за продавачите на Кирби?

• Креатор на темата Креатор на темата AURIEL
  • Време на започнување Време на започнување
Пробуваат да си заработат луѓево... Знаат да бидат досадни (настојчиви) ама се трудат да продадат и тоа е тоа...

Јас имам кирби и многу сум задоволна. Дечкото од кој што ја земав, беше таман. Не замараше повеќе од потребното, ваљда оти ми е познаник. За другите продавачи не знам, нив не ги пуштам дома. Иначе за луѓе алергични на домашна прашина, измислена е кирбито. Препорачувам.

Да не беа продавачите на Кирби не ќе видев маж со правосмукалка во рака :D
У живо.

mene ne mi dosle i ne sakam da mi dojdat. Ako mi se saka ke si kupam polovno rainbow od nekoj na koj sto mu trebaat pari a itno go prodava.

Да не беа продавачите на Кирби не ќе видев маж со правосмукалка во рака :D
У живо.
Јас скоро секое сабајле имам правосмукалака во рака, а и добро чистам со нејзе :icon_lol:.

ej da ne se vregame, jäs moram da cistam sekoj den edno sum alergicen na se sto ke pomislis a bogami i na toa sto nema da ti dojde na pamet, drugo sto sum perfekcionist i sakam cisto, plus uslov zå da zeam kuce (hipoalergena rasa) bese ako sam si cistam posle nego. inace za Kirby mene mn mi pomogna so alergiite

Никој не го спомна најважното.Поминуваат по врати прво и викаат дека прават наградна игра.Вртат после на телефон и лажат дека сте добиле награда чистење на станот.Добивката е чистење на една коцка од теписонот и замарање 3 саата.Пред тоа сваќаш кои се и неќеш да ги пуштиш ама колнат и молат дека собираат поени и дека греота е да не ги пуштиш.Кога на презентацијата и дошол крајот а ти си смртно гладен зашто ти отишол цел термин за ручек ти доаѓа мангата што треба да те убеди дека на волку и толку рати може да ја купите......ама немаш пари а он те убедува дека можеш да се позајмиш и пак да имаш:eek:

Бев на разговор за работа и ми отвара врата тој истиот манга и ми кажува каква е работата и јас му реков ЗНАМ ТИ СИ ТОЈ ДОСАДНИОТ ШТО НЕ УБЕДУВАШЕ ЗА КИРБИТО.

И одјавав.

Во принцип не се платени , туку ако продат ке имаат заработка аконе ке имаат минус за горивото и времето.
Плус горивото се плака од свој џеб.

Јеховини сведоци каде што го промовираат дека опстанокот на земјата, вашите најблиски и вас лично ќе зависи единствено од тоа колку ви е чист троседот и тепихот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom