Што мислите за продавачите на Кирби?

• Креатор на темата Креатор на темата AURIEL
  • Време на започнување Време на започнување
Ни доаѓаат секоја година и чистат и ќе вадат тоа да ни покажат прачина такви работи МАМА им вика не треба чистете вие ќе исчистат и чао пријатно :)

„Да не е тоа малку, многу, превише за вас?“
Ова го повторија 703 пати...

јаооо.сра*а на куп за кирбиво.. прво информирајте се па зборувајте... btw никој нема да ти стави нож на грло да го купиш,досадни се продавачите ама тоа им е работа,плус они се платени за тоа..и замислете постојат "идиоти" на кои тоа им е интересно или пак го работат тоа за да преживеат.И нивната работа е да го продадат производот,е сега дали тебе или на некој друг..па не ја купувај ако не сакаш де..и тој др што им е им наложува дека треба да имаат толку и толку презентации дневно и они мораат да го исполнат бројот..а ако продадат имаат процент од продадената кирби машина,пример (50е и сл) не знам сега точно со сигурност,ако не и повеќе.
И нив секако дека ќе им се исплати таа работа..ама сега финтава е и да ги бива да го продадат производот ..неможе мене некој нападен ни мастика да ми продаде не па кирби од 1800-2400е.
така да не зборете за џабе само..или некој не можел да смисли неш попаметно или друга тема за трачарење па ајде ова...
Плус машината е супер,одлично чисти,ако имаме пари нз кој не би ја купил!

Не знам што има толку за презентирање па да седат 3 часа на едно место. Мислат со тоа дека ќе убедат некој да ја купи?
Кај мене беа од 14-17 часот и им викаме ајде доста е треба да идеме на гости а они како да не слушаат. И кога почнавме да се спремаме и тргнавме накај вратата тогаш им текна дека треба да си идат. :pos:
Имам пари ама не давам 2000 евра за ова чудо. Една кола со странски таблички е тоа. :D

самите продавачи си се сосема океј и нормални луѓе.. не се ни они криви што работат за 12 000 плус некој минимален процент ако продадат некое кирби... на крај краева не се воопшто криви што од фирмата ги тераат да дремат по презентации по цели деонви - верувајте и они имаат некоја попаметна работа отколку да ве замараат со 3 саати презентација..

Dosadiii nevideni prvo zvonat po doma mu vikas ne sme zainteresirani fala prijaatno oni dobro koga ke bidete doma da pomineme da prezentirame na "kratko" I posle 2dena kako kriminalci kruzat po ulici maaala I zvonat na vrata I so kirbito ck fino lepo zdravo nie stignavme moze da vlezeme prezentacija mala demek lelleleleee I majka mi eddnas se zaeba pa ajde ama ne ve viknavme I eve gi 3saaata cistea ubeduvaaat obeluvaT so muabet prolIvi be lelele ja gj vikam vrazaci

Проклети да се. Заради нив се чуствувам како најголем идиот на светот. Со кој памет им кажав да, до пред месец дена ги трпев последиците од нив:D

Знам една жена со душа ги очекуваше да и заметат дури ги праша кога ќе поминат, а овие и одговорија дека не метеле по куќи туку презентирале производ :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

По напорни луѓе немам сретнато од продавачите на кирби, значи знам дека тоа им е работа ама претеруваат бе. Им се јавиле на моите дома и ајде прифатиле да дојдат да презентираат демек и почнаа да чистат да покажуваат едно друго како чистела правосмукалкава нивна и во меѓувреме јас испаднав имав нешто работа надвор кога се враќам по цели два саати дома они уште тука :cenzura: плус во меѓувреме ни дошле и гости и наместо овие да имаат осет да си тргнат овие ни осет ни ништо немаат.. башка тој еден иритирачки глас што вадеше (име) штоооо е овааа ? како рекламине на топшоп, а и дома му викаат добро ај ќе размислиме па ќе се јавиме ако сакаме сепак се работи за голема сума (3000е е мислам) и овој а ништо после сега ако сакате само - плус напињаше дека уште една им требало да продадат за колегата да добиел одмор во Турција ко да мене ми е гајле за него.. на крајот почнав намерно да им повишувам тон и цело време да им контрирам па со судни маки се решија да си одат :D

Што мислите за продавачите на Кирби?Јас мислам дека се малку досадни и ја претеруваат!​
Презентација во Кирби трае максимум 45 мин( школски час) и треба за тоа време да ги покаже можностите на правосумкалката.
Продажба иде на систем воодушеви а не адае здодевен,

Работат за да преживеат како и секој човек. Некој е повеќе, некој помалку досаден :)

што е разликата меѓу кирби и реинбоу? кое е подобро? цени?

rainbow - zasto cisti so voda. Kirbi ima filtri koi se menuvaat. Inaku Dyson se najdobri.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom