Што мислите за прашањата од типот: “Зошто немаш дечко/девојка?“

Не е тоа прашањето, прочитај го воведниот пост :)
Патем убаво што раскажа за тебе, во иднина не се срами и ќе си фатиш девојче.
Не го бива насловот изгледа

Не се сеќавам ова прашање да ми го поставило женско. Секогаш бил некој што имал намера да ми се пушти. Ми пречело затоа што е здодеван увертира.

Неам време и трпение.

Иронично, прашањево ми го поставуваа често додека бев во врска.

Стварно, незнам што би бил солиден одговор на такво прашање и која е намерата на личноста што прашува.

Стварно, незнам што би бил солиден одговор на такво прашање и која е намерата на личноста што прашува.

Можеби сакале да ти укажат на нешто, во врска со тоа како си бил третиран во врската (со други зборови, исто како да си сингл). Единствено тоа ми текнува како логична претпоставка зошто би ти поставиле такво прашање.

Вчера на матурска сите роднини собрани, ја испративме што ја испративме матурантката и мене ми се нафрлија со прашањата - Имаш ли дечко? - А зошто немаш? - Затоа ти е таква косата со боцки оти немаш дечко да те смири :facepalm: Ќе ги фрлам бе!!!

Ме нервира кога на вакви теми свечен пречек добиваш од "зафатени"..
Демек шо вака бе овде, како така ти да немаш дечко/женска.. Јас од мали нозе се ебавам. :tapp:

Вчера на матурска сите роднини собрани, ја испративме што ја испративме матурантката и мене ми се нафрлија со прашањата - Имаш ли дечко? - А зошто немаш? - Затоа ти е таква косата со боцки оти немаш дечко да те смири :facepalm: Ќе ги фрлам бе!!!

Да, затоа кога се прославува нешто дома фамилијарно, мене нервоза ме фаќа, оти во слични, и доста често, исти ситуации како ова сега што опиша влегувам. Макар била за мене прославата, гледам кидавела да фатам на време. Може треба да се обидеш evasion tactics следен пат и ти XD
--- надополнето: 22 мај 2012 во 22:05 ---
Јас сум бе слободен Никола, сега каков пречек сакаш? I need to know what gets you off :P

Мене ме пукаат дома со вакви прашања како прво моите, па и другите!
Јас фино и лепо им одговарам на моите : Како на машко денеска му е поубаво подвижен скелет со 300 кг малтер на лицето, и 2 оскудни парчиња ткаенина + пари в џеб!.....него природна симпатична и фина мома ко мене :pos:

А на другите: Ги зезам, му викам немам намера или кога се некој баби :sneaky::sneaky::sneaky: му викам неможам воздух да земам, многу швалери имам, не можам да постигнам....:vozbud::ROFLMAO:

Убав муабет паднал на темава, Кадаиф ќе ми извади муабет дека толерирам едни, а други бришам, затоа ќе ве прекинам и ќе ве замолам по пп да си продолжите.

Не ме иритира прашањето, ама е страшно ного глупо. Тој шо го поставува прашањето каков одовор очекува? Немам дечко отииии сум посветена на факултет, кариера, немам време ни за себе...ццц
Глупости, како дотичната личност да знае дека од тие и тие причини во моментов е single...

Не дека немаме дечки/девојки туку сакаме одеднаш да сме во врска со повеќе на ЦРНО така да ем викаме немаме ем се еб*ме со сите :pos:

I'm k-k-k-kinda busy
tumblr_m3bnj0thNH1rnywbmo1_500.gif

Не ме нервираше, но кога се почесто и почесто ми го поставуваат почнува да ме нервира... Имав долга врска и едноставно си ја сакам слободата , неможам да се врзувам сега...И преку глава ми дојде од љубомора и такви работи...Малку вака слободна па за понатаму ке видиме што како :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom