Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

• Креатор на темата Креатор на темата @0@
  • Време на започнување Време на започнување
Не е ни битно толку тоа , кога веќе дошло до „слатката работа“ . Најдобро е искреност во врска со број на сексуални партнери... барем пожелно е пошто како и да е се приметува.

Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:

Искреноста е битна со тие што вреди. Не се ставаат во иста бранша сите девојки.
Кад тад ке го најде отворот, ке го бутне ке заврши работа. После тоа ке се фали : Јас ебев! Девојката ке си каже само: Јас се заебав! :D Happy end

Искреноста е битна со тие што вреди. Не се ставаат во иста бранша сите девојки.
Кад тад ке го најде отворот, ке го бутне ке заврши работа. После тоа ке се фали : Јас ебев! Девојката ке си каже само: Јас се заебав! :D Happy end

Пак се лажеш себе си :D
Од едно влегување не се учи. Ќе треба неколку пати да се изрезили. Особено ако нема статична, тоа ќе биде циркус без пари, кај и да отиде ќе се „изнаебе“ :ROFLMAO:
А девојката сигурно ќе му помогне во резилот и фино лепо ќе каже за „паклена ноч“ особено ако се погоди и зимно време да е, па мора да соблече десет работи од себе за 1 секунда. Ноќ за паметење и за раскажување, па и да му се погоди малечок или крив ќе има со генерации за што да се зборува.

Се лажам нон стоп, среќа што ке ме научиш, карање је наука. :D Знам јас, муабетот беше за тие невините. Избегавме од темата. Секој е невин додека не се докаже спротивното ;)

Секако дека за невините зборуваме, вие или ги тешите или филмови им правите на темава. Излажи ја дека не ти е прв пат нема да те сети :ROFLMAO:

Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:
Од машка гледна точка не е финтата да ебеш туку да се пофалиш дека ти дала за без пари.
А ако случајно женската некаде прозбори дека си тапа тоа е само доказ повеќе дека можеш да ја вараш.

Aко планирам само да се испразнам најубо ке е да е отворена а ако си планирам нешто поозбилно е тогаш секако дека сакам да е невина-ретко кој сака скината за озбилна врска :) Ама “теоријата“ и “праксата“ тука ретко се совпаѓаат.

Ова важеше во средновековието, ама сега...:tapp:
Според непишано животно правило, обично мажите кои вака тропаат завршуваат со некоја на која не само што не и биле први, туку го поминала цел град...космичка правда за предрасудите и шовинизмот од типот "само јас да сум прв, ништо друго не ми е битно":facepalm:

Да и бидеш прв за една сериозна врска е доста битно, барем на повеќето машки би им значело.

Децата се сметаат за невини затоа што незнаат за многу нешта на светов па не мислат на нив...кога ќе пораснат и научат тогаш ја губат невиноста :oops:
Симбол на невиноста е јагнето еве како тоа сликовито изгледа ;)

Ако женско не е чукнато од други мадиња тогаш нешто не ја бива работата.

Битно е за дечко кој нема никакво искуство со секс или не е доволно сигурен па сака да се прави голем фраер дека фатил девица.Повеќе доаѓа од сигурносни причини за машкото затоа што девојката е неискусна и немала до сега партнер.Па кога ќе го почуствува него ќе рече моментално е најдобар на пазарот :) он ќе се чувстува сигурен дека нема да бара друг :).Од тој аспект машките бараат такви.Од мој аспект ќе речам не знам што досега чекале :)

Да и бидеш прв за една сериозна врска е доста битно, барем на повеќето машки би им значело.
Не знам за другите, ама мене многу ми значи. Ја го имам препарирано хименот од мојава и го чувам урамен на зид, одма до иконата на богородица. Тоа испаѓа нешто како два химени еден до друг. А има место на зидот барем за уште еден...

Не знам за другите, ама мене многу ми значи. Ја го имам препарирано хименот од мојава и го чувам урамен на зид, одма до иконата на богородица. Тоа испаѓа нешто како два химени еден до друг. А има место на зидот барем за уште еден...

Се чудам за која го чуваш последното место? ЛоЛ ... Иначе мене лично не ми значи дали девојката е скината или не, се додека имам доверба во неа и разбирање, а и добар секс нормално, се ќе биде во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom