Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не е ни битно толку тоа , кога веќе дошло до „слатката работа“ . Најдобро е искреност во врска со број на сексуални партнери... барем пожелно е пошто како и да е се приметува.
Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Искреноста е битна со тие што вреди. Не се ставаат во иста бранша сите девојки.
Кад тад ке го најде отворот, ке го бутне ке заврши работа. После тоа ке се фали : Јас ебев! Девојката ке си каже само: Јас се заебав! :D Happy end

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Искреноста е битна со тие што вреди. Не се ставаат во иста бранша сите девојки.
Кад тад ке го најде отворот, ке го бутне ке заврши работа. После тоа ке се фали : Јас ебев! Девојката ке си каже само: Јас се заебав! :D Happy end
Пак се лажеш себе си :D
Од едно влегување не се учи. Ќе треба неколку пати да се изрезили. Особено ако нема статична, тоа ќе биде циркус без пари, кај и да отиде ќе се „изнаебе“ :ROFLMAO:
А девојката сигурно ќе му помогне во резилот и фино лепо ќе каже за „паклена ноч“ особено ако се погоди и зимно време да е, па мора да соблече десет работи од себе за 1 секунда. Ноќ за паметење и за раскажување, па и да му се погоди малечок или крив ќе има со генерации за што да се зборува.

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Се лажам нон стоп, среќа што ке ме научиш, карање је наука. :D Знам јас, муабетот беше за тие невините. Избегавме од темата. Секој е невин додека не се докаже спротивното ;)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Секако дека за невините зборуваме, вие или ги тешите или филмови им правите на темава. Излажи ја дека не ти е прв пат нема да те сети :ROFLMAO:

WOLAND

Messire
Член од
13 септември 2012
Мислења
45
Поени од реакции
22
Претходно спомена дека на жената и се сите втори, а сега велиш искреност е најбитна во која лично не би поверувал :)
Патем битно е дали има легнато со некоја, лаги во кревет не поминуваат, тоа вака помеѓу другарчиња може да си раскажувате. И моментот кој најмногу иритира е он отворот неможе да го најде, се бута као ретардиран, таман што го ставил и свршил, излегува надвор од врата и вика: Ја ебев! Шо си ебел бе ти м...о еден, се вика ме ебаа :icon_lol:
Од машка гледна точка не е финтата да ебеш туку да се пофалиш дека ти дала за без пари.
А ако случајно женската некаде прозбори дека си тапа тоа е само доказ повеќе дека можеш да ја вараш.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Aко планирам само да се испразнам најубо ке е да е отворена а ако си планирам нешто поозбилно е тогаш секако дека сакам да е невина-ретко кој сака скината за озбилна врска :) Ама “теоријата“ и “праксата“ тука ретко се совпаѓаат.
Ова важеше во средновековието, ама сега...:tapp:
Според непишано животно правило, обично мажите кои вака тропаат завршуваат со некоја на која не само што не и биле први, туку го поминала цел град...космичка правда за предрасудите и шовинизмот од типот "само јас да сум прв, ништо друго не ми е битно":facepalm:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Да и бидеш прв за една сериозна врска е доста битно, барем на повеќето машки би им значело.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Децата се сметаат за невини затоа што незнаат за многу нешта на светов па не мислат на нив...кога ќе пораснат и научат тогаш ја губат невиноста :oops:
Симбол на невиноста е јагнето еве како тоа сликовито изгледа ;)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.879
Поени од реакции
23.280
Ако женско не е чукнато од други мадиња тогаш нешто не ја бива работата.

S

Stef Bachatero

Гостин
Битно е за дечко кој нема никакво искуство со секс или не е доволно сигурен па сака да се прави голем фраер дека фатил девица.Повеќе доаѓа од сигурносни причини за машкото затоа што девојката е неискусна и немала до сега партнер.Па кога ќе го почуствува него ќе рече моментално е најдобар на пазарот :) он ќе се чувстува сигурен дека нема да бара друг :).Од тој аспект машките бараат такви.Од мој аспект ќе речам не знам што досега чекале :)

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Да и бидеш прв за една сериозна врска е доста битно, барем на повеќето машки би им значело.
Не знам за другите, ама мене многу ми значи. Ја го имам препарирано хименот од мојава и го чувам урамен на зид, одма до иконата на богородица. Тоа испаѓа нешто како два химени еден до друг. А има место на зидот барем за уште еден...

Член од
5 јуни 2010
Мислења
6
Поени од реакции
9
Не знам за другите, ама мене многу ми значи. Ја го имам препарирано хименот од мојава и го чувам урамен на зид, одма до иконата на богородица. Тоа испаѓа нешто како два химени еден до друг. А има место на зидот барем за уште еден...
Се чудам за која го чуваш последното место? ЛоЛ ... Иначе мене лично не ми значи дали девојката е скината или не, се додека имам доверба во неа и разбирање, а и добар секс нормално, се ќе биде во ред.

Kajgana Shop

На врв Bottom