Што мислите за Љупчо Јордановски?

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
Има однесување и говорот му е како на хроничен пијаница, во секој момент додека збори очекувам да штуцне.

Бледа имитација на Герхард Шредер од времето кога беше претседавач на германскиот бундестаг....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мистичен, волку у живот се немам смеено!!!

Не бе, најозбилно, ама нели делува малку така? :) Kaко оној цртаниот "мистер хикап" со тој што штуцаше! :)

Nema shto da se misli koga se znae deka negoviot "svat"(po kerka) e najgolemiot proizvoditel i diler na "sinteticki drogi" vo Balkanot a mozebi i poshiroko.Golema sreka e shto go pritvorija Srbite pred nekoj mesec.

Првпат слушам за ова (искрено ретко гледам вести). Можеш да закачиш некој извадок од дневниве весници?

Типот е добар, можда малку забеган али добар е, бољи е него Андов, башка си пушта музика...

Да, да, најбито е да имаме музикален Претседател на собрание, да ни го "свирнат" а да не приметиме...

ХЕХЕХЕХ

Човекот е цар и мислам дека намерно е ставен на таа позиција пред се поради неговиот карактер „ТОП НЕ ГО БИЕ“ за да може да ја нервира и дефокусира опозицијата.

ајде несто дополнително за неговиот сват????

Има некој докторат ама пати од „незнам како се вика„ Нарушување на концентрацијата. Иначе смешно типче е. Да не се повторувам, Мистичен убаво го опиша погоре :lol:

Мистичен напиша:
Не бе, најозбилно, ама нели делува малку така? :) Kaко оној цртаниот "мистер хикап" со тој што штуцаше! :)

Да,да. Ама нели малку потсетува на Џафери по говорот.
Некако цело време ми делува како да го разбудиле во 1 саат сабајле и го донеле у парламент.

Хе,Хе... Ви текнува на таа песната: Болје бити пијан него стар...
Тој би бил најбољи иведувач на песнава, многу ги развлекува буквите а песничкава баш тоа го бара

He,he,abe toa so izgledot mu e "profesionalna deformacija" koga so "svatot" ja probuvale "robata",pa znaesh deka od mnogu probi na "neshto" se stanuva zavisnik od toa "neshto".Sepak daleku e pointeresen od Stojan,i bi go ostavil barem za da se smeeme vo "agonijata"!

Нема што да мислам за него.
Нека му ја мисли тој.
Мене дури и ми е жал за човекот. Сигурно не е лесно да се живее со цела таа искомплексираност.

Hronicen!Ako Bube sedne,sednato e!I celo vreme nekoj go druzi,u slucaj da ne moze sam da se snajde za nakaj doma!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom