Што мислите за Coffee Art-от?

..вакво кафе да ми дадат...хих..ќе излезам со филџанот во рака и дома..ќе го чувам!! Прекрасни се. Жалосно да го испиеш. Цело време би го гледала и на крај нема да го испијам. =)

Е колку не ме фаќа грев, и колку сакам да му се фтилам и цело да си го испијам. :poss:

Неписмена сум јас за ова, и бесчувстивително ѓубре пошто пет пари не давам за лепотата, сакам само во стомак да ми е, таму му е местото. Нит сум пробала да направам цртежче озгора, нит свршавам кога ќе ми се напраи квази форма во пената од турско. Брцам прстот и сакам побрзо да ми завршат со гледање. :icon_lol:

Искрено да ви кажам јас сум еспресо чоек непијам макијато или било какво кафе со млеко али ко почнаа колешките кај мене на работа да забегуваат со овакви работи да цртаат по кафиња некако појќе мерак ми се праи да скувам некое макијато и да пробам нешто да напрам со пената некое срценце или слично.
Иначе се е до пената на млекото и кафето да е добро (да има кајмак) за да можеш да црташ. Ја сега вежбам по малце на туривањето на млекото зошто тоа ви е пола работа после е лесно да црташ (види го видеото) само треба инспирација

Ова е баш интересна работа. Јас сум љубител на кафе и тоа мн.мн.мн и баш пред некој ден пробав,ама не иде професионално :vozbud:, некој нејасни до сега фигури.Ако некој е за отвориме нешто вакво слободно јас сум кандидат :icon_lol:

Дефинитивно ова веќе не е кафе туку е уметност:) секоја чест на оние кои умеат да ги направат фака прекрасни кафињата, ама мене би ми било жал да го испијам и да го уништам:pipi: Но во секој случај браво за умешноста и за инвентивноста:)

ја прво ќе си го сликнам после ќе го пијам :pos2::pos2::pos2:

Да ти е мерак да го испиеш кафето...а не туку-така кога ќе ти го донесат во некојси замиен-недомиен филџан, па згора на тоа и воден...:kesa:

Него муабетот ми беше, кај може кај нас да се пие вакво кафе? На кои места?

Да ти е мерак да го испиеш кафето...а не туку-така кога ќе ти го донесат во некојси замиен-недомиен филџан, па згора на тоа и воден...:kesa:

Него муабетот ми беше, кај може кај нас да се пие вакво кафе? На кои места?

У амнезија еднаш Боци ми напрае кафе со мече xD Пробал срце, излегло мече :D

У амнезија еднаш Боци ми напрае кафе со мече xD Пробал срце, излегло мече :D

Хаххаха, добро е да се знае ова. Ја ќе му побарам кафе со мече за да добијам срце :)))

Баш вчера експериментирав на макијатото некоиси краци .. Интересно е (:

coffee_art.gif

art9.jpg

Coffee_by_Hammond22.jpg

3a3b19a5d889.jpg

Добар маркетиншки трик кој сеуште го нема кај нас. Може многу да влијае врз попупарноста на еден кафич и да го зголеми профитот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom