Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хммм.... solidni? скаран... а да чнм не знае дека Манчестер го продаваат саха и се во преговори со ГудјонсОн

Potato напиша:
Mislam deka treba da go procesla denesniot sport, mislam deka nekade ke go najde prezimeto na tatko mi ( vidi prvata tema na odbojka ) :)
Mislam deka me preksokna :)

ne be чиста вистина од извори блиски на јавноста...

а хахаха и пак го прескокна потејто, епа пер на игнор те има цел форум манато хахахаа

едит:

ангелче секси вери секси енд провокатив!!!:vozbud:

Super clen, po malku lici na filozof..

PS.Proveri sportot?

хехе...јове не знае дека на 1 Август на Олд Трафорд ќе играт Манчестер Јунајтед - Интер :) :):helou:

хеххе јове знај и постира уште пред еден месец на темата фан клуб интер и останати вести од спорот, а да на goal.com ti pi[i za transferite i na tribalfootball.com

Potato напиша:
Ako me preskokne uste ednaska, gotov e.

lele колку се изнасмеавввв а хахаха:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

epa пиши му ПП...така сигурно ќе прочита, ти викам на игноре си ставен, а за кока кола скаран пошто не ми даде сладолед

Jove e super decko, polnoleten e, taka ako videte da zamara nekoja na forumov slobodno prijavete go :)

PS. Nema sansi da sum na ignor listata, sepak od istiot grad sme, a i bara nekoj da mu go namali potpisot :)

хехе..патејтоу не си ми на игнор листа...донт вори :) инаку не те прескокнувам туку постираме во ист момент така што твојот пост излегува над мојот...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom