Што мислите за членот над вас? II

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЗАљубено девојче кое честа е на оваа тема и во играчница , шо викам јас немаме шо да прајме па тепаме време . Друго шо знам се имам кажано засега шо мислам за неа :)
И најочигледно многу си го сака дафи

Малку закаснав

Влатко русин па шо знам добар дечко, немам некое посебно мислење за него уште бидејќи не го пратам баш на форум шо пиши како пиши :)

(се зезаааав јас...можеби:pos:)За Влатко_Русин
Имаш смешен аватар:pos::pos: (Исто за него и за тој над мене):)

FLiX напиша:
ЗАљубено девојче кое честа е на оваа тема и во играчница , шо викам јас немаме шо да прајме па тепаме време . Друго шо знам се имам кажано засега шо мислам за неа :)
И најочигледно многу си го сака дафи

Мислам дека си ме помешал со некој ........:pos2::pos2::pos2::pos2:

:zver:

Се поправив бе дечко , малку бавен сум со размислувањето дека пишувам повеќе текст и другите пред мене постираат.

Шала бе брат, шала. Инаку едно 25 пати кажав што мислам за M@wecko, така да:helou:

Bese prijaven vo TV-shouto " IDOL ", go izbraa za antitalent na godinata ( samo zaradi toa sto jas ne bev tam ) :P

pa so znam sekogas dava nekoj jaki komplimenti i komentari :) mnogu mi izgleda kako samouveren :)

Знае што е добар цртан филм.

Потато:pos2::pos2::pos2::zver:

So znam, dobar fudbaler, uste podobar kosarka, extra dobar odbojkar... Site go sakaat, da bev zensko bi se vljubil vo nego :)

Potato напиша:
So znam, dobar fudbaler, uste podobar kosarka, extra dobar odbojkar... Site go sakaat, da bev zensko bi se vljubil vo nego :)

:zver: - ова го стаам у потпис!

п.с. не можам реп да дадам, премногу сум дал

Treba da napravime natprevar vo svirenje gitara ;)

jako coece so pliva vo vodite na ovoj forum

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom