Што мислите за анимозитетот помеѓу ВМРО - ДПМНЕ и СДСМ?

• Креатор на темата Креатор на темата BILBIL
  • Време на започнување Време на започнување
na ti animoziteti

A koga pishuvashe Silen deka Albancite ne se krivi tuku vo nas e problemot znaesh kako mi odgovori!!!

E sega ne bil kriv volkot, ovcite bile krivi. DOBRO UTRO!!!

Drug pat koga kje pishuvash Albancite bile vakvi ili onakvi kje te potsetam na postov!

Abe ne me vadi od kontekst od nekoja si tamu druga tema

krivi se i Albancite mafija normalno deka se krivi ama se amnestirani bidejki toa im e kauza ... ok ne se krivi ama se edna od pricinite koi pomagaat za propaganje na Makedonija i toa direktno.

Mene me nervira koa ke kaze nekoj Srbite krivi , Bugarite krivi, Grcite krivi zimi kurot se znae

ovcite se krivi najmnogu sto toleriraat i VMRO i SDSM ej be 16 godini perverzija nevidena

i nema animoziteti se toa e vestacko mackaat ochi

edni za drugi si znaat tajnite imaat dokazi u fioka i samo nekoja sitna riba ke otide u zatvor na sekoji 3 - 4 godini ke posedi dva tri meseca ke slegne prasina i pak po staro ke Vi glumat animoziteti...

isti majmuni se site... nikoj pobiten niti bil niti ke bide uapsen ... ni od sdsm ni od vmro bidejki ke ima lanchana reakcija

koja vaka ide

Primer Ljupco da go stavat aps za kokosarnicite na primer , toj ke izvadi dokazi koi gi cuva u sef u svicarska so site mutni raboti na Branko sverc so cigari i zatoa ne si gi kinat glavite dur ne dojde nekoj tret da gi iskine site i da gi strelja, nekoj sto ima cisti race i ne mu mozat nisto ama takov nema ... Isti kur i za Grujo i za site koj pomalce koj poveke ...

ne se lazete be koj te pusta u politicki vrv kao ruki ako pred toa ne se obezbedil deka si necist , odnosno da te ima u ruka . Ke ti dadat pari , kriminal ke te smestat i te imaat vo raka zasekogash . Nikoj ne e cist ne se lazete be glupavi li ste tolku . MOc e toa , para na site u politika im se crni racete inaku ne moze da vlezat vo vrhushkata. Ednostavno nema primanje ako ne se obezbedeni deka sto i eden den da stanes ti , politicki nema da gi cepnes ne oti si human ili nesposoben tuku oti racete ti se u kriminal ili krv .

I zatoa lazete se so animoziteti... sto kriminal sto bezdusnost sto nemanje vizija ima od site sebicni politicari Makedonci tamu toa nema nikade, bez gram patriotizam . Glumci mamata da im ja ebam od eden do posleden.

Abe ne me vadi od kontekst od nekoja si tamu druga tema

krivi se i Albancite mafija normalno deka se krivi ama se amnestirani bidejki toa im e kauza ... ok ne se krivi ama se edna od pricinite koi pomagaat za propaganje na Makedonija i toa direktno.

Mene me nervira koa ke kaze nekoj Srbite krivi , Bugarite krivi, Grcite krivi zimi kurot se znae

ovcite se krivi najmnogu sto toleriraat i VMRO i SDSM ej be 16 godini perverzija nevidena

i nema animoziteti se toa e vestacko mackaat ochi

edni za drugi si znaat tajnite imaat dokazi u fioka i samo nekoja sitna riba ke otide u zatvor na sekoji 3 - 4 godini ke posedi dva tri meseca ke slegne prasina i pak po staro ke Vi glumat animoziteti...

isti majmuni se site... nikoj pobiten niti bil niti ke bide uapsen ... ni od sdsm ni od vmro bidejki ke ima lanchana reakcija

koja vaka ide

Primer Ljupco da go stavat aps za kokosarnicite na primer , toj ke izvadi dokazi koi gi cuva u sef u svicarska so site mutni raboti na Branko sverc so cigari i zatoa ne si gi kinat glavite dur ne dojde nekoj tret da gi iskine site i da gi strelja, nekoj sto ima cisti race i ne mu mozat nisto ama takov nema ... Isti kur i za Grujo i za site koj pomalce koj poveke ...

:aplauz:

Razbiram sto sakas,ako citas sto pisam ce vidis sto mislam,ama kaj da mu go objasnis to na voj glup narod?
Chare?
itar pero,
Чаре има!!!
Овој народ, кој патем, не е глуп, туку напротив, полека ја увидува својата положба дека е слободен ентитет веќе 17 години. Проблемот лежи токму во состојбата на незнаење што да прави со својата слобода.
Го спомнав левичарството кое не покори, го спомнав образованието кое сеуште промовира медиокритетство и ги уништува надарените деца кои се во голем број и прави урамниловка на поединците. Ги спрема нашите деца за живот во колективистичкото стадо на левичарите егалитаријанисти.
За полесно разбирање народски ќе се изразам.
Комуњарите во нашето општество, политичарите и поединците од народот, сеуште се активни. Не им се бендисува што ја изгубиле надмоќта која ја имале врз нас како општество. Кој се тие? Па тоа се оние кои плачат наоколу колку било поубаво порано, но за кого не кажуваат. Тоа се нивните деца кои се прават нови Че Геваровци, Ленинци или ја величат односно боготворат глупавоста наречена марксизам и тоа со цел да не ти текне дека си слободна индивидуа на која не и треба оправдување за нејзиното постоење. Постоиш и тоа со неотуѓиви права на живот, слобода, сопственост и несметана потрага по сопствената среќа.
Апсолутно не ти се потребни политичари да ти овозможуваат оправдан живот.
Величењето на политичари во семоќни богови е основната причина која го кочи нашиот развој, економски и духовен.
Од ова произлегуваат сите гнасотии кои денес ги чувствуваме сите ние подеднакво, имотни и неимотни.
Ова само навидум изгледа како нерешлива ситуација.
Чаре има, постои!!!

Protivpropaganda ima mnoogu zanimliva koncepcija i realen recept...,problemot e sto toj e nevozmozno da se primeni vo MKD, ne moze nitu da bese naselena so Germanci , ako ovcite se stavat vo trlo i zombiraat ...kako sto e storeno so FYR-ovcive.
Pa zarem mislite deka Germancite pri zdrava pamet ke potrosea 30 miliona mladi zivoti i totalno ke go smenea genetskiot sostav na svojot narod da ne bea isto taka zombirani...
SEGA EDNOSTAVNO E REDOT NA MAKEDONCITE....
Бетончо,
Значи се сеќаваш на муабетите, а?
З`ш продолжуваш да инсистираш дека кај нас е невозможно да се примени?
Ако во `89-`91 успеав да го зголемам нашето патриотско чувство и да создадам силна антикомунистичка емотивност, решавањето на проблемите денес... ХЕ ХЕ ХЕ Дим од женски репродуктивен орган.
Состојките за рецептот ги спремам, скоро сум готов.

Патем, не е сменет генетскиот состав на германците туку нивниот менталитет. Нивниот начин како себеси се гледаат како поединци и како припадници на општество. Тоа е направено со испревртени вистини. Гебелс морал да ги лаже, јас на мојот народ... Само треба да ја кажам вистината што им е ускратена. На Гебелс му беше потребен надворешен непријател, мене не. Ако се воспостави дека морам да ја користам таа шема... Јеби га, ги имаме на претек, не мора да ги создавам.
Јас имам нешто што Гебелс го немал и морал да го создаде, а тоа е ... ХЕ ХЕ ХЕ

Велат дека едноставната лага секогаш ја победува сложената вистина. Дали знаеш што ќе се случи со едноставната лага ако ја упростиш сложената вистина?

itar pero,
Чаре има!!!

............................Велат дека едноставната лага секогаш ја победува сложената вистина. Дали знаеш што ќе се случи со едноставната лага ако ја упростиш сложената вистина?

Se nadevam deka Gospod ke mi dade vreme za da docekam i vidam sto ke se sluci.........
Inaku okolu lagata...nema taa bas taka ednostavna struktura...ONAA NAJOPASNATA e 95 more 98% vistina......celiot zaeb go pravat tie 2-5%...:)

More Gebels ne mi diraj Marksizam ...

ajde da cueme kako ti toa si spremen da deluvash so tvoite propagandi vistini nevistini seedno za da se smeni nesto...

Eve ja ke bidam ko ziri i ke bidam realen i nepristrasen ( ako ne go diras Marx )

Se nadevam deka Gospod ke mi dade vreme za da docekam i vidam sto ke se sluci.........
Е де, не си престарен.
Имај само на ум дека на коњот вода можеш да му донесеш ама не можеш да го натераш да ја пие.
Ако ми успее да го натерам да пие вода нобеловата награда ќе ми биде малку.:vozbud:

Inaku okolu lagata...nema taa bas taka ednostavna struktura...ONAA NAJOPASNATA e 95 more 98% vistina......celiot zaeb go pravat tie 2-5%...:)
Во право си!!!
Борбата ќе е како Давид против Голијат.
Не само што ќе се соочам со професионални „лажговци“ туку и против заблудени, но и тие кои имаат интерес во статус кво ситуација.
Мали изгледи за успех, крајно материјално неисплатливо, сам против сите во борба што личи на изгубена кауза... Се прашувам з`ш не почнав веќе.:vozbud:

Ресто на ПП.

Protivpropaganda, ushive ko chinii mi se zgolemija :wink:. Imash zbor!
Исто и за тебе!!!

Свесно или несвесно, најверојатно свесно, ВМРО и СДСМ си ја тераат представата удирам ме удираш, прилично интересна за народот, за да не гледа многу други работи... Кога би биле сложни обете партии, народот веќе не би се занимавал со нивните препукувања, со одвреме навреме жртвувања на пиони, туку со тоа што тие конструктивно прават за државата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom