Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

na moite im se sere najiskrajno od rap slusham rap eve vishe 7 godini i normalno rap ne e rap ako neslushash glasno redovno mi doagaat komshii na vrata da me zamolat da namalam inache na moite uopshte ne im se sviga rap uopshte mislat deka e mnogu tapa

Моите имаат малце застарени сфаќања а музиката шо ја слушам не им се допаѓа но не се ни борат против нејзе фала богу :icon_cool

a ne ni moite ne tripaat ali normalno mislat deka samo crnci slushaat rap

кога како... не ни знаат што музика слушам... ме гледаат еднаш месечно и немаат време да ми мрчат за музиката...
а кога би била дома би врескале само поради гласноста... Cool луѓе се моите :)

мајка ми овде онде ми збори и се крсти од мојата музика, поготово кога ке види спот од Cradle или Marylin :) а татко ми ич не му чуе :)

Ништо не коментираат. Додуша, не сум ни некој голем „слушач”.

Имаше само еден коментар од страна на татко ми за Love Comes Again од Tiesto кој гласеше "Еј, добра песна, еј!" :wink:

Ја имам проблем со моите бидејќи слушам фолк, а татко ми е рапер, додека мајка ми не можеме да ја прибереме од по гоа журки (откако го батали хип хоп-от).

Ве молам кажете ми како да се справам со проблемот кој го имам со моите родители.

Препорачувам слушање српска музика во што поголема мерка. Сигурен сум дека до сега тие имаат и гоа-фолк и хип-хоп-фолк и атонален-минимализам-фолк измислено.

Мистичен напиша:
Ја имам проблем со моите бидејќи слушам фолк, а татко ми е рапер, додека мајка ми не можеме да ја прибереме од по гоа журки (откако го батали хип хоп-от).

Ве молам кажете ми како да се справам со проблемот кој го имам со моите родители.

Хехехеееее.....
Мајка ми на свирка ми дојде.....:pos:
Хехехеееее......:wink:

Goddess of Chaos напиша:
Ти завидувам бе.
Имаш моја дозвола за неограничено завидување.....:wink:

Уште еден факт за завидување.....
Татко ми сериозно ме убедуваше дека една песна од MSV е МНОГУУУ добра....

:):)

MSV напиша:
Имаш моја дозвола за неограничено завидување.....:wink:

Уште еден факт за завидување.....
Татко ми сериозно ме убедуваше дека една песна од MSV е МНОГУУУ добра....

:):)

Добро сеа сме рамно.
Ти ми завидуеш за скејтот,ја тебе за овоа.:icon_mrgr
:):) сајберка оригинал :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom