Јас си носам нож секош со мене , али не заради неспоразум , туку некој торта да не ми извај.
кој тепа со торта, жити се ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си носам нож секош со мене , али не заради неспоразум , туку некој торта да не ми извај.
кој тепа со торта, жити се ??![]()
аман бе му се нафрливте на детево. Осмо оделенец е да му ебам матер. Нормало дека ќе се тепа
е следната година у гимназија коа ќе биде во исти глас со противниците ќе му биде срам ама нема везе така растат децата.
ААААААА фак ју,ми го украде постотЗборови.
Ја исклучиво сукало користам. Имам едно долго сукало (ко оние стаповите на кинеските филмови), го врзувам на грб па да видам некој ако има муда нека ме погледне криво![]()
Земи носи гадни гаќи, веруј никој нема да те допре.Ја боксирач убав е фала богу уше го неам употребено а нож носев ама неам срце да прободам некој со нож па 1111 проблеми а шипка нема кај да ја носам коа ќе излезам![]()
Што ако е осмооделенец, ја познавам ко него закон деца што се. Овој е класично сељачиште.аман бе му се нафрливте на детево. Осмо оделенец е да му ебам матер. Нормало дека ќе се тепа
е следната година у гимназија коа ќе биде во исти глас со противниците ќе му биде срам ама нема везе така растат децата.