Што користите за решавање на неспоразум (Боксирачи,Шипки,ножеви и др.)

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.Fix
  • Време на започнување Време на започнување
аман бе му се нафрливте на детево. Осмо оделенец е да му ебам матер. Нормало дека ќе се тепа :)
е следната година у гимназија коа ќе биде во исти глас со противниците ќе му биде срам ама нема везе така растат децата.

durex_logo_packs_old.jpg

аман бе му се нафрливте на детево. Осмо оделенец е да му ебам матер. Нормало дека ќе се тепа :)
е следната година у гимназија коа ќе биде во исти глас со противниците ќе му биде срам ама нема везе така растат децата.

Викаш мал е да му ебам матер...мал е.

Ја исклучиво сукало користам. Имам едно долго сукало (ко оние стаповите на кинеските филмови), го врзувам на грб па да видам некој ако има муда нека ме погледне криво :D

Ја исклучиво сукало користам. Имам едно долго сукало (ко оние стаповите на кинеските филмови), го врзувам на грб па да видам некој ако има муда нека ме погледне криво :D

:pos:
teenage-mutant-ninja-turtles--donatello.jpg

Ја боксирач убав е фала богу уше го неам употребено а нож носев ама неам срце да прободам некој со нож па 1111 проблеми а шипка нема кај да ја носам коа ќе излезам :)
Земи носи гадни гаќи, веруј никој нема да те допре.

Што ако е осмооделенец, ја познавам ко него закон деца што се. Овој е класично сељачиште.

Се трансформирам во Пауер Ренџер и му ебав мајката. :нинџ:

Глеаш дури и ме сликале (си знаат со кој си имаат работа), ама ти изглеа прототипот од плакатите го имаш, обично на плакатите шо се залепени по градов под сликата пишува run for your lives

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom