Што кога ТОЈ се плаши од секс?

• Креатор на темата Креатор на темата bad_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ок де. Да кажеме дека има неискусни момци. Но што со оние кои се искусни а се плашат од оваа:
383596.jpg

?????

тогаш ги залам нив ;)

Ондак ти си сестро грдаа

Ако се плаши ТОЈ од секс пишете ПП кај мене :) :)
Инаку такво нешто не сум видел до сега машкото да се плаши :pos:

abe ona neka se soglase da legne kaj mene vo krevet,pa posle ke vidime koj ke se plase :)

Сум имала такво искуство - му дадов доволно време да се опушти - и тоа и се случи - потоа беше прекрасно
Но, кога по неколку години - се случи обратна ситуација - тој мене ме откачи

се здобил типо сот желба за повеќе... таквите нај често се каат за стореното, ама кога ќе сватат што направиле во принцип е веќе касно...

па односот е 1:3 мажи-жени.. мажите имаат по голем избор и под дефолт е во генот мушки да се проба повеќе... само и за тоа има граници до кога и каде...

Бројот на мажи и жени во светот е речиси изедначен, се работи за 101 маж на 100 жени. Порано, на Балканот имало повеќе жени од мажи, оти сме таков, воинствен предел... Нејсе, машко што се плаши од секс, има 7 години ( и за ова не би тврдела со сигурност:)). Едноставно, не сакал да има секс со цурата и и` глумел:). Simple as that...

Бројот на мажи и жени во светот е речиси изедначен, се работи за 101 маж на 100 жени. Порано, на Балканот имало повеќе жени од мажи, оти сме таков, воинствен предел... Нејсе, машко што се плаши од секс, има 7 години ( и за ова не би тврдела со сигурност:)). Едноставно, не сакал да има секс со цурата и и` глумел:). Simple as that...

dude-wait-what.jpg

Последен пат коа се видовме ти беше женски пол. А ти да го тврдиш тоа толку силно е исто ко ја да ти објаснувам колку се жените нервозни за време на пмс. Сум видел жени у пмс, гарант знам све за тоа. :)

Сум имала такво искуство - му дадов доволно време да се опушти - и тоа и се случи - потоа беше прекрасно
Но, кога по неколку години - се случи обратна ситуација - тој мене ме откачи

Наравоучение:Не се понашај фино со маж,секогаш му излегуваат рогови.

Ако се плаши ТОЈ од секс пишете ПП кај мене :) :)
Инаку такво нешто не сум видел до сега машкото да се плаши :pos:

Батка во овие 20+ години секс имам клецкано жени да се исплашиш да ги видиш! едната личеше на четник!!
Криза јеби га.

Жените се нервозни во пмс, а тоа е факт за секој што имал жена во околината барем еден месец:).
Машко што „се плаши и сака да почека“, најверојатно се плаши од неа, оти не му се свиѓа.
Е сега делот за личното искуство, каде као, сакаш да ми кажеш дека ме корпнал некој за у кревет, не би ме болело тоа, немам после другари што ќе ме реметат:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom