Што кога се ќе ви дојде преку глава?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi koj ti e dojden preku glava......ako e nekoja nebitna licnost ne ni vredi da si trosis vreme za taa licnost:))))ako e nekoj biten a kamoli blizok tvoj nekoj odmaa u faca se kazuvam ja sto kako smeta zaso e problemot samo taka ke se resi:)))))

Во тие моменти искачам низ Пржино зимам некоја топка и рогам по фасадиве од куќите и таков си трошам негативна енергија:tapp:. Ако некој има да ми прави друштво уште поубаво да не се присеќам на тоа што се случило :vozbud:

Никогаш не се нервирам, се ми е рамно.Не е ни чудно тоа, кај се видело мајмуните на Тарзан некогаш да го изнервираат.

Se zatvoram poveke doma sakam da sum sama da slusam nesto so ke me opusta nesto dance jako da me ispolni da napolnam baterii za novi sili a orbitrekot on si znae najveke :vozbud:

Имам висок праг на толеранција, ретко ми доаѓа нешто преку глава. Селекција е вистинскиот збор. За говнари говнарска цевка.

Мене моментно, ми е апла преку курац, ама све ми е дојдено преку сите граници на толерантна подносливост и мислам дека ќе пукнам од нервоза. Во ваквите моменти, како што можете да согледате, не пазам на тоа што го пишувам, зборувам, ниту сум политички коректна... Кога ми е преку курац, сум толку бесна, што не можам да перцепирам кој од целата околина ми е крив, а кој не ми е крив, па затоа сите си го јадат. Во принцип, тогаш ми се споени сите жици, диоди и катоди, па во неможност да се самоконтролирам, не ме интересираат другите. Ама баш ич. Затоа, во вакви мигови, можно е да се дерам до толку да амплитудата се искачи до максимумот. И ме држи, додека не се начукам, исплачам и заспијам. Тоа и ќе го направам. Значи ако некој ви е преку курац, ако нешто ве изнервирало до максимум, алкохолизмот е вашиот спас.
Искрено ваша,
идна алкохоличарка

Тогаш избувнува атомската бомба,еруптираат вулкани, земјотресот од '62 се повторува и моето пискање,врискање, дерење.После следи фаза во која поради истенчување на гласните жици влегувам во фаза на цмиздрење и плачење и после накрај преспивам и после сум ко нова.Има и shortcut од оваа процедура а таа е само плачење.Ама кога ќе се мине низ овие фази се е ок после.Ама дур стигне после...

E koga ke mi doj preku glava e opasno za lugeto pokraj mene tesko na niv inaku toleriram i trpam dokaj sto mozam no posle ne garantiram...sepak sekoj ima granica taka i jas.

KOga ke mi dojde preku glava od se i site odam vo soba se pokrivam i spijam i ne sakam nikoj da lgedam:salut:

Не ми иде ништо преку глава ,,..усвари јас не си дозволувам да се почуствувам дека ми е се преку глава...оти лошо е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom