Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно ми е, ама вака меракот поголем после би бил................кој чека че дочекаШтета, не знаеш што пропушташ...
П.С. Штета...
Зависи за каков пријател, за мојот круг на блиски пријатели би им дал цела викендица, нема проблем, или за братучеди.HOW IS THIS A THING?
Дремам јас у 2ам у дневна, чекам пример добар хорор, и сега оти детската ми е слободна треба да му дозволам некого да прска наоколу оти нема каде? Имаш дозволено да ти се ебат другари и другарки каде што спиеш?
Еј, фала.. завршивме ние, ќе си бегаме. Извини за гласноќата.![]()
Ете не сме приатели, може за мене само една соба? не мора цела викендица.најмалото собче... море може и само претсобјето.Зависи за каков пријател, за мојот круг на блиски пријатели би им дал цела викендица, нема проблем, или за братучеди.
Зависи за каков пријател, за мојот круг на блиски пријатели би им дал цела викендица, нема проблем, или за братучеди.
Штета, без ЕВН нема секс во осветлени простории.Maz mi ne e vo EVN![]()
Хах, во мементов ми се случува. Дома не носам никого, кај дечкото не можеме, колата не му е регистрирана..... мастурбирај додека не се најде решение.
Сум го правела како помлада, и не ми паѓа на памет сега кога пораснав. Не сме во камена доба, па да се прави тоа кај што ни текнеСум кажала и пак да кажам. Зошто бе само домовите ги ставате на памет кога се работи за секс? Не може дома, па ајде нема никаде. Излезите навечер (па и преку ден, што да не), облечи сукња и фатете го првиот ќош. Претходно убаво кажа некој... штом се избира, не се сака толку многу. Ако се сака, секаде ќе се снајдете. И тоа никако не е срамота ни понижувачки. Ако не е срамота да се убиваат луѓе јавно, малку подзаскриени не е срамота да си го терате ќејфот. Барем така никому ништо лошо не му правите. Ем ај рајт ор ем ај рајт?
п.с. И зошто толку мразите коли? Немало место, немало ова, немало она. Страшна работа... И во тесно е добро доколку не ви е поважно се` друго освен тоа да сте припиени до партнерот и да уживате со него.![]()
Сум го правела како помлада, и не ми паѓа на памет сега кога пораснав. Не сме во камена доба, па да се прави тоа кај што ни текне
Баш годините го прават своето, јас не можам да се замислам во веце пикната, и да задоволувам потреби. Не дека ќе умрам, па да се спуштам на тоа ниво.Уште полошо звучиш кога спомнуваш години во муабетов. Што имаат врска тие со твоите внатрешни чувства и потреби? И јас немам 16, но често и како помала од тоа реагирам и живеам општо. Тоа ме одржува млада, знаеш...![]()
Баш годините го прават своето, јас не можам да се замислам во веце пикната, и да задоволувам потреби. Не дека ќе умрам, па да се спуштам на тоа ниво.