Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum bila u situacija da sakam, a da ne me sakaat :) obicno kaj drugarkite sum poznata kao "bez cuvstva" :) i znaes...dobro e taka :) samo mi se ima deseno da mi se sviga tip dolgo vreme, se muvavme i posle toa nejkese niso poise da prai so mene...ne se razocarav, FALA BOGU :) mi se odsviga koa vidov kakov kreten e :) :toe: sekakvi ima...

Што би правел?Би тагувал ден два и после славам зошто животот ке продолжи да тече и без неа.

pak ja sakam :) dodeka ne ja zaboram

Ништо. Кога не бива, не бива. Можеш да се мачиш и да се бориш, ама ако нејке....нејке :toe:

па тогаш ниту продолжувам ја остам работата како шо е

Pa ne treba da se otkazes ,tuku da prodolzis da pravis nekoi nesta za taa ili toj da te zasaka.

The`bItCh напиша:
А кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?:) Што тогаш?

Морам малку да го изменам и првиот пост сега..
Значи постои некој што го сакате, му давате до знаење дека е така а тој ви кажува дека не е заинтересиран, едноставно не ве сака бе. Што правите тогаш? Сте биле во таква ситуација претходно? Сте се откажале? Не се откажуавте така лесно од ништо.. паѓате во депресија, тажни сте иако знаете дека тој/таа не е ни прв/а ни последен/дна?
Ништо де, не се умира од тоа. На сите ни се случило да почувствуваме невозвратена љубов, нормално дека е тешко, но нормално е дека се преболува.
Ќе се проба еднаш, двапати, третпат будала не се правам.:)

Не си е не, поштувам избор и терам даље.

Девојка со која сум немал никогаш ништо може само да ја свиѓам, тоа и не е љубов... ако е незаинтересирана и ми каже “не“ тука завршуваат апсолутно сите активности и повеќе не е “предмет“ на мое интересирање. Како резултат на тоа не се јавуваат никакви последици и се продолжува да си тече нормално :)

Друга ситуација е во врска... после Х време од Y причини се менуваат работите што е сосема нормална појава. Да речеме дека партнерот повеќе не може да возврати на вашата љубов... дури и да сака. Едноставно работите се смениле. Тоа се случува и после 20 години брак на пример. Тука веќе може да има последици и да биде тешко... :)

Iskreno mi se nema sluceno takvo nesto, i ne bi ni sakala da mi sluci. Ali pretpostavljam deka ne e bas seedno.

Podobro ostavigo zs se sto e so sila e loso znam od iskustvo, moite stalno so sila me teraat da ucam a mene ne mi se uci. :)

Нема потреба да пагам во депресија.Ке најдам начин(пошо мора да има),за да дојдам до тоа што го сакам.

Cry a river,build a bridge and get over it!Со сила убавина не бива!

Многу зезната и тешка работа. Ќе терам ваљда додека имам сила. У секој случај веројатно ќе се гњавам поприлично долго време пред и ако уопште се откажам.

"Never Give Up, Never Surrender"

Не ме сака нека не ме сака има други.А да се бориш некој да те засака е тоа никогаш нема да се деси. Ако сеа не те сака остави ја како што е сеа може по некое време ќе биде обратно :)

Ништо .. сфаќаш дека човекот не сака да има ништо со тебе и не можеш да го натераш со сила на ништо. :( Плачеш и плачеш и плачеш .. и продолжуваш да живееш ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom