K
kalimer0
Гостин
И јас сум затворен и ова гарантирам дека помагаАлкохол во поголеми количини и имат да се отворит да не мојш да го/ја затвориш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас сум затворен и ова гарантирам дека помагаАлкохол во поголеми количини и имат да се отворит да не мојш да го/ја затвориш
Од моја гледна точка. Јас порано бев премногу отворена личност и имав доста другари и пријатели со тек на времето како во нешто почнав да успевам или едноставно среќата ќе ми се насмееше тие другари/пријатели ги снемуваше еден по еден . Што значи подобро да бидам со 2-3ца како што треба него да имам еден куп женски и пријатели а ниеден да не е од доверба . Внимавај на околината секој ја посакува твојата среќаПотребна ми е ваша помош.
Мојот проблем е во тоа што имам 18 години но имам проблем со тоа што сум премногу конзервативна и затворена личност. Сакам да се дружам но имам многу малку пријатели поради тоа што немам доверба во луѓето, кога нешто ми пречи им кажувам во лице се што ми пречи и со самото тоа ги одалечувам моите пријатели. Дури и на момчињата кои ми приоѓаат ги одбивам бидејќи тешко ми е да им верувам, во секој нивни збор стравувам од некоја лага. Ве молам за ваше мислење, многу би ми помогнало доколку некој од вас го имал истиот проблем и го надминал. Би сакала да споделите мислење со мене.
Ви благодарам на сите.

Ти сигурно можеш да се отвориш али дали пред сите го правиш тоа ? или пред одреден круг ? Па и вреди на сите да не им верува погледни какво време е ( да му умре на комшијата козата ) .....Не ми е јасно како може луѓето да бидат затворени. Па мене ден не ми стига за да изнакажам се. Ооо а па да се зборува со луѓе што не те познаваат уште подобро кај нив можеш најлесно да се покажеш да отвараш теми за кои не би ти текнало ни на крај памет. А како тоа не им веруваш? А што да не си на фронт?
Болдираното*Од моја гледна точка. Јас порано бев премногу отворена личност и имав доста другари и пријатели со тек на времето како во нешто почнав да успевам или едноставно среќата ќе ми се насмееше тие другари/пријатели ги снемуваше еден по еден . Што значи подобро да бидам со 2-3ца како што треба него да имам еден куп женски и пријатели а ниеден да не е од доверба . Внимавај на околината секој ја посакува твојата среќа
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 04:16 ---
Ти сигурно можеш да се отвориш али дали пред сите го правиш тоа ? или пред одреден круг ? Па и вреди на сите да не им верува погледни какво време е ( да му умре на комшијата козата ) .....
...едноставно денеска гледаат само ти да бидеш несреќен..секој ја посакува твојата среќа
Со тоа што пиша "едноставно денеска гледаат само ти да бидеш несреќен" уште чекаш одговор ? нели е исто со она што јас го напишавБолдираното*
Не би се согласил дека
...едноставно денеска гледаат само ти да бидеш несреќен..
Да но што ти знаечеше ?Со тоа што пиша "едноставно денеска гледаат само ти да бидеш несреќен" уште чекаш одговор ? нели е исто со она што јас го напишав
Па овака значи она со козата ако нешто ти оди во живот океј во нагорна линија секој едноставно сум осетил на своја кожа гледа како со завист како со ривал а напротив треба да се солидализираме на било кој колку и да му е потребно да се помогне . И навистина ја посакуваат зависта премногу владее кај народот . Нема потреба од извинување сепак ова е форум не сме на телефонДа но што ти знаечеше ?
Внимавај на околината,секоја ја посакува твојата среќа ?
Не би се согласил.
Извини многу ако погрешно сум те сватил.

Мхм...Па овака значи она со козата ако нешто ти оди во живот океј во нагорна линија секој едноставно сум осетил на своја кожа гледа како со завист како со ривал а напротив треба да се солидализираме на било кој колку и да му е потребно да се помогне . И навистина ја посакуваат зависта премногу владее кај народот . Нема потреба од извинување сепак ова е форум не сме на телефон![]()