Што ќе постигне вашиот тим идната сезона?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.769
Поени од реакции
9.913
До кај ќе догура вашиот тим идната сезона? Дали има шанси да биде шампион во домашното првенство? Доколку не, што му недостига за да биде така? Дали уште некој трансфер или пак нов тренер? Подобра управа, или можеби голман? До кај ќе сригне во Лигата на Шампионите/УЕФА купот? Вашите лични предпоставки и ставови околу сево ова... бидете реални.

Јувентус според мене, со овој тим што го има моментално се очекува да се бори за Скудетото, во што верувам и сум оптимист, имаат солиден тим и добар тимски дух. Во ЛШ 1/4 финале максимум, не очекувам повеќе... Во домашниот куп, зависи од тоа како ќе го сватат... За да биде поконкурентен во Лигата на Шампионите (во која што очекувам да се пласира) му треба голем труд а богами и поквалитетна одбрана за да ги надмине моиве очекувања. Тимскиот дух е на високо ниво, но креативноста не е... Има добар микс на млади и искусни играчи, што очекувам да биде клучен фактор во успехот на тимот. Се на се, задоволен сум од асортиманот на играчи со кои располага Јуве, доколку се уиграат добро и се подобрат во иднина, може да се очекуваат горенаведените мои предпоставки, ако не и повеќе...

Одаме на ЛШ само да не не фатат повредите како лани со Рома кога игравме. А лигата, повторно е наша.

Together We Can... Together We Stand...

569.gif

Мојот Вардар ќе биде шампион на Македонија. Потоа најверојатно нема да има сила групите од лигата на шампионите, но сигурно ќе помине некое коло па ќе се надигруваме со некоја силна екипа во купот на уефа... до каде ќе добуткаме... не знам, знам дека ќе навиваме гласно. :helou: :olee:

за милан..паа ако кака не си иде, со роналдињо и пато мислам ке успеат да го однесат тимот барем до 3 место во сериа А, за скудето не се ни надевам многу

а за уефа се надевам на титула..мораат да ја освојат:pipi: (ако не ке треба цел месец да имам потпис од роналдо)

Тоа што и минатава сезона го освоија - Премиер и ЛШ :helou: поздрав до сите плачковци, а се нaдевам сега и супер купот, комјунити шилд и интерконтиненталниот куп, таман 5 титули за една сезона, заслужено :)
Комотно нека се*е кој сака, џабе му е :pos:
Long Live United !!!

Ќе освоиме се!

Баба Ванѓо разбуди се:pos2:

Абе лом има да направиме све свеееее :pos2:

Скудетото би требало да го земеме ние, нераѕурите, а за друго што даде Горнион. сепак знаејќи го Мурињо, ништо чудно ако сака да освои се што се може, па и во Копа Италија да игра сериозно. ЛШ, е тука ништо не важи, победува најсреќниот.

Се надевам дека моите два омилени клуба ќе ги освојат домашните првенства и куповите и дека еден од нив ќе успее да ја освои Лигата на шампионите.

Се надевам дека Милан ќе има далеку подобра сезона од минатата. Секој клуб запаѓа во криза некогаш ете ни се случи и нам, од сето тоа треба да научиме добра поука и да научиме од нашите сопствени грешки.
Мислам дека имаме добар мотив, направивме неколку одлични трансфери, се надевам на добро здравје на фудбалерите (ланската сезона не уништија повредите) и секако добра игра на росоњерите.

Тешко е да се освои скудетото покрај одлични екипи како Интер, Јуве и Рома, но се надевам како и секој навивач дека неговиот тим ќе е најдобар. Во секој случај задоволна ќе сум и со второ или трето место. А од друга страна време е и скудетото да е наше :)

Ах прв пат нема да дадам прогноза за лига шампиони, тоа е сами сме криви. Па тука ќе кажам со среќа на Интер и Јуве, а и Рома и очекувам италијанска екипа да освои :smir:

А за УЕФА ќе кажам единствено тој трофеј го немаме. Време е да го освоиме и да ги краси нашите витрини:vozbud: Но да не ги потценуваме послабите екипи, тоа е многу лошо и не донесува до успех. Лани сите очекуваа еден Баерн Минхен да ја освои УЕФА, но не мора да значи дека најзвучното име и ќе ја освои. Сакам добра игра и УЕФА со голем труд ќе е наша.

то е то ... со среќа момци :back:

Очекувам оваа сезона Челси да земе еден од куповите Карлинг или ФА куп,во Премиер лига ќе се бори со Јунајтед за титулата,и очекувам да освои,а за Лига на Шампиони не верувам дека ќе го повториме успехот од лани,затоа највеќе полуфинале... Толку од мене!!!:vozbud:

Јас со тој состав што го има Барселона немам големи очекувања, али ипак надежта последна умира така да ако се зема уште некое засилување до крајот на преодниот рок ќе имаме шанси за некоја титула.

Ни фали среден ред, тенки сме таму.

Pa ako igrat kako minatata sezona Bayern , Bundesligata e nivna , a i kupot. Za poveke zdravje :salut:

Па јас мислам со новите засилувања дека ќе бидеме или 1 или 2 во Сериа А и ке победиме во Купот на Уефа

Има ли навивачи на темава или само ТВ зависници? :tv:

:pos: Обожавам да ги зезам ваквиве квазифанови... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom