Што ќе направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би имале секс???

• Вкупно гласачи
    77
Јас и никогаш не навивам за екстреми.Границите ги поставува секој човек за себе,во зависност како му е добро.
Татко ти има право,колку помалку зборуваш,толку повеќе успеваш,најдобра стратегија да задржиш некој долго до себе :)
Не да задржиш до себе... туку да имаш секс... ќе се потрудам да не те сватам погрешно :) ако и ти не ме сватиш погрешно :smir:

And what you gonna do? Bleed on me?
Добро извинете шо избегав од темава fuckers... :)

Aj deka se izvini inaku podolg ban ke dobiese za napinjanje na tema so off topik! Fuckers nikogo da ne si narekol, ni na sega, forumot ima pravila!

P.S. Aj, ke se zapoznaeme nekad, bigjaa?! Pa ke podnaucis nesto, ke te
zapoznaam so fini devojki, moze ke se smiluva nekoja :) i ke te poduci nesto od tajnite na ljubovta, strasta, seksot itn

Aj deka se izvini inaku podolg ban ke dobiese za napinjanje na tema so off topik! Fuckers nikogo da ne si narekol, ni na sega, forumot ima pravila!

P.S. Aj, ke se zapoznaeme nekad, bigjaa?! Pa ke podnaucis nesto, ke te
zapoznaam so fini devojki, moze ke se smiluva nekoja :) i ke te poduci nesto od tajnite na ljubovta, strasta, seksot itn
:pos2: Не ти е сезона а? :) Нема проблем... Ево шанса... Повели 5 Декември Таксират... може јас да те запознаам со некоја моја другарка... па тие да те рендаат малце... :smir: поздрав и извинете ако некого навредив :)

Лесна девојка, лесна девојка....бла бла. Лесна е некоја ако и се ужива? Ако тоа го напрајла еднаш во животот зошто и се пружила шанса?? Нормално дека не треба да се претера, како и со многу работи во животот, али ако еднаш легнала со некој и притоа исполнувајќи си некоја сексуална фантазија, не значи дека е курва.
И не прајте се многу наивни, и кај нас се маваат жениве, е сеа тој шо зборвит можда не пробал или не излегол од дома, или со сила се прајт припрост.

Ау да заборавив да се изјаснам конечно... ја не би ја ебел :)

:pos2: Не ти е сезона а? :) Нема проблем... Ево шанса... Повели 5 Декември Таксират... може јас да те запознаам со некоја моја другарка... па тие да те рендаат малце... :smir: поздрав и извинете ако некого навредив :)
Dete, of topik od pregjeska si! Skini se!
Ban od tema, v red!
A na 5 dekemvri ne mozam, ne sum vo MK, drug pat!
I work'em globalno!

Не-убавиот дечко на сликата си го заменувам со еден тип што се мафта низ факултет и никако да се погодам да го запознаам и - да, секако:)

Има да ја парчосам, да вика подистај го малце вратов да го крцнам.

Не-убавиот дечко на сликата си го заменувам со еден тип што се мафта низ факултет и никако да се погодам да го запознаам и - да, секако:)

Ni ime ne mu znaes?

Tooo Anesezijoo, too! Znam zosto si mi taksana za grabanje!

I ja bi igral taka, so edna Latvijka! Malee, zgodnost do zulum!

Ај вака, додуша и јас изгледа малку ја утнав, ама кога пишав Average looking man/women, ми излегоја овие слики.
Значи не со БреТ Пит или со Анџелина Џоли, прашањево ми е, дали би легнале со личност која изгледа просечно, доколку ви тропни на врата???

Морее ќе и го бапнам ич.. Има тор-топ да ја направам од ебење. :smir:

Богами ваква пичондра да дојди сигурно не би ја одбил :icon_cool

Не.А зошто??
Едноставно не.Премногу ми е патетично,некој да побара секс туку-така,а богами и заплашувачки изгледа.
А и плус не е мој тип овој на сликата:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom