Што јадете во моментов? (фото)

  • Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
bcf6fa9ffe5dd6fec103f0a7f5a5705e.jpg


Бразилско суши


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Многу убаво ми делува, се надевам исто така е и вкусно...Може ли рецепт да пишеш?
Има ли кај нас само бадемово брашно?
Бадемово брашно/ситно мелени бадеми, 5 јајца, рендана тиквички, зачини и сирење, се од око. Заборавив да ставам сусам одозгора.
 
Бадемово брашно/ситно мелени бадеми, 5 јајца, рендана тиквички, зачини и сирење, се од око. Заборавив да ставам сусам одозгора.
Ако до толку избегнуеш јаглехидрати што не земеш месо да си испечеш/испржиш.
 
Ако до толку избегнуеш јаглехидрати што не земеш месо да си испечеш/испржиш.
Затоа што душата ти сака некад пита/бурек, и остало вака бар здрава верзија.
 
Затоа што душата ти сака некад пита/бурек, и остало вака бар здрава верзија.
Па еднаш у неделата може човек да се 'почасти' точно со тоа што му сака душата, нема да го расипе метаболизмот :)
 
Имаш да, у тинекс, баш пред некој ден гледав, 200 грама за смешни 400 денари. Џабе.
Ти благодарам.
Сигурно за гибаницата на Артемиса ке биде потребно токму толку грама...:)
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom