Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Кркушка е права ствар, подобра е и од пастрмка, исто и лињакот е многу вкусен мрсничок само е трајно забранет кај нас, најново откритие за одличен вкус ми е сунчицата, ретко кај ја има и кој ја јади кај нас а американците ги обожаваат овие, многу сладок вкус има месото и коските се големи како на морска лесно излегуваат, препорачливо е да се одери. Еве една сунчица од летоска :)
bd5718652b0c0fb46d08c0f53453145c.jpg

@chef_cook @Torchyrus , momci imate restorance nesto ? Ili sladovkusci ste ? Prasyvam zosto bi mi bilo neizmeren keif nedto od ova sto go pravite da go probam koga ke idam mk, vo nekoi podobri vreminja se razbira.... Inaku i da e prvoto i da e vtoroto ala vi vera momci , bravos za gotvenjeto.

Кркушка е права ствар, подобра е и од пастрмка, исто и лињакот е многу вкусен мрсничок само е трајно забранет кај нас, најново откритие за одличен вкус ми е сунчицата, ретко кај ја има и кој ја јади кај нас а американците ги обожаваат овие, многу сладок вкус има месото и коските се големи како на морска лесно излегуваат, препорачливо е да се одери. Еве една сунчица од летоска :)
bd5718652b0c0fb46d08c0f53453145c.jpg
Офф топик
Лињанокот не е забранет кај нас, барем во Дојран не е забранет, маломерните се разбира забранети се.

@chef_cook @Torchyrus , momci imate restorance nesto ? Ili sladovkusci ste ? Prasyvam zosto bi mi bilo neizmeren keif nedto od ova sto go pravite da go probam koga ke idam mk, vo nekoi podobri vreminja se razbira.... Inaku i da e prvoto i da e vtoroto ala vi vera momci , bravos za gotvenjeto.
Не,неам,и ја не сум у МК хахаха

@bosko_g друже до пред пандемијава готвев само да се прехранам без многу замарање и нормално за уживање и сенденки со друштво...
Од кога почна ова мораше да си барам друга занимација и се решив малку посериозно да се посветам на готвењето.
Кога ќе бидите во МК слободно пишете тука, ќе ве угостам со задоволство, нема да е кафана или ресторан...
Way better than that (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom