Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно си адвокат?
@gurman2 kolku shto znam da, nemenuvham profession! kuvanjeto mi e hobi a i plus koga imash osum godishno dete (vnuk mi) na chuvanje i koga ke ti reche ne jadam zelenchuk mora da se potrudish da izede se! I na kraj ti vika: sakam monster nesakam ptica :boksix: :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Краставицава само мене ми изгледа лошо или можда дека не е лупена o_O како од тие пластичните зеленчуци и овошја шо се за украс :confused:
@Torchyrus toa ti se vika camera efekat, inaku @CafeDelMar izgleda vkusno ke pravam utre i jas

Последно уредено:
@Matthias баш сакав да фотнам да направам споредба и да се уверам...еве резултат па може и вие ако сакате да споредете
IMG_20200525_134930.jpg
не е едитирана сликата
Иначе им ставив вегета и маслиново од горе и ќе ги средам со една ракија :love:

@Matthias баш сакав да фотнам да направам споредба и да се уверам...еве резултат па може и вие ако сакате да споредете
Прегледај го приврзокот 252838
не е едитирана сликата
Иначе им ставив вегета и маслиново од горе и ќе ти средам со една ракија :love:
thanks, ne go zemaj mojot predhoden commentar za navreda, mene sekoj zelenchuk mi e super dokolku e vkusen. A za rakijata da znaesh SAKAM i sega i jas ke sipham edna pola shot. Cheers!

thanks, ne go zemaj mojot predhoden commentar za navreda, mene sekoj zelenchuk mi e super dokolku e vkusen. A za rakijata da znaesh SAKAM i sega i jas ke sipham edna pola shot. Cheers!
Во никој случај навреда, се разбираме. Само тие ми изгледаа со сумлив квалитет претпоставувам и не се македонско производство...
На здравје.
Иначе правам и јас ориз со пилешко за натпреварот :X3:

[emoji1]
075cbb8cfb5bbc01c9686d519bcad738.jpg

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Краставицава само мене ми изгледа лошо или можда дека не е лупена o_O како од тие пластичните зеленчуци и овошја шо се за украс :confused:
Сега знаеш зошто сакам да ти бришам мислења? :))))) Зеленчукот и тоа сирењата.

Панцероти :love:
Прв пат ми е така да не ми се смејте многу. :D
Внатре ги наполнив ептен, мислам дека и претерав што впрочем се гледа на втората слика дека малце ми истече од кашкавалот али не е страшно. Иначе најобична смеса, шунка, кашкавал, томато сос и оригано, набрзинка направени за 20тина минути.
Screenshot_20200525_171445_com.android.gallery3d.jpg
Screenshot_20200525_171500_com.android.gallery3d.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom