Mozham da te razberam za mirisam i gledam ama zoshto placham ?Си мирисам, си гледам и си плачам и така во круг...Прегледај го приврзокот 418856
Mozham da te razberam za mirisam i gledam ama zoshto placham ?Си мирисам, си гледам и си плачам и така во круг...Прегледај го приврзокот 418856
Затоа што ни во сон не си дозволувам да пробам.Mozham da te razberam za mirisam i gledam ama zoshto placham ?
Еј бш ме интересира зшто не ги едеш тија преубави кифличке.И пред некое време ти пиша нешто дека само гледаш а не едеш.Затоа што ни во сон не си дозволувам да пробам.
Еј и плус у пмс сум, ама не јадам.Еј бш ме интересира зшто не ги едеш тија преубави кифличке.И пред некое време ти пиша нешто дека само гледаш а не едеш.
Зшто се ограничуете што да едете а што не.
Океј осфен работе кои су ни гадни и неможемо да ги поднесемо,како например ја што не еду кромид,млад па ич,праз,лук само у паста рецепти еду дека не се приметуе бш,сарму,зелка праена сс месо,џигер,сланина,чфарке,питие...
А ти,како немоеш кифличке да едеш.Дебела не си како што знаемо.Па и да си се здебелила,немора ич да не едеш,него дамо две три.А не како жена у пмс у стање е сто да изеде.
Ако е некоја алергија океј.Дај пиши житисфе копка ме одонутра
Ццц, ти ли беше за вака.Еј и плус у пмс сум, ама не јадам.
Решив да го симнам цел вишок што се наталожи со и после бременоста.
Ни од бурекот не јадев!
И каква е оваа летна мандja?
Letna mandza