Што гледавте последно?

• Креатор на темата Креатор на темата DarkValley
  • Време на започнување Време на започнување
Odlicna e temava, tefter eden vid :) patem koj saka da napise zbor-dva za episodata, nek pise i u spojler ebago.

six feet under s03 e01
transporter s01 e04

Suits - 4 сезона, 9 епизода.

Се подосадна и подосадна серијава.
Se izgubi i humorot od Luis, momentalno se pretvori u teska drama na resavanje na ljubovni problemi i ostanati megjuchovechki odnosi.
Конечно некој да ме поддржи у темана ќе ме убијат мислам кога ќе пишам дека стана срање серијава...

Конечно некој да ме поддржи у темана ќе ме убијат мислам кога ќе пишам дека стана срање серијава...

Многу предвидливо стана. Муабетот на Рејчел и Мајк, кога ја испрашуваше, знаев дека 5 минути ќе ја гњави за Логан ситуацијата. :D
Плус, се извлекоа пак ко што и секогаш е. Тапа ...

Epa nemaat koncept u Suits nikakov, i ke si praat random epizodi do beskonecnost kako im tekne taka, so milion presvrti. Ako ne go vratat humorot i ako ne donesat nekoi novi likovi, otide gledanosta nadolu.

White Wife, Black Cock - акционен трилер, драма

Минатата недела завршив со Rogue s02e10 и Power S01E08
после
The.Last.Ship.S01E08
Matador S01E05
Graceland S02E09
Tyrant.S01E08
Gang Related S01E13
пред малку ја гледав и Legends.2014.S01E01
за скоро секој ден имам по една епизода да гледам од некоја серија откако ќе излезе. Филмови одамна не гледам, сериите ми се поинтересни, имам гледано преку 80 серии досега.:D

Se izgubi i humorot od Luis, momentalno se pretvori u teska drama na resavanje na ljubovni problemi i ostanati megjuchovechki odnosi.

Јас мислев дека зборите за Луи, ќе си умрев млад, да се критикува драмата во Луи, во последните неколку епизоди би било најголемото богохулие ever. Добро е добро е, се спасив :D

Јас мислев дека зборите за Луи, ќе си умрев млад, да се критикува драмата во Луи, во последните неколку епизоди би било најголемото богохулие ever. Добро е добро е, се спасив :D
Ах тој Луи, еднаш во живот морам да го пуштам...

Инаку едно он топик и јас:
My Name Is Earl s04e08

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom